مدیر عامل شرکت پخش: بنزین پاک 56 درصد مصرف کلانشهر ها را به خود اختصاص خواهد داد

احمدی‌نژاد: ایران از پاک‌ترین کشورهای جهان در زمینه ‌آلاینده‌هاست

رئیس‌جمهور ایران را از پاک‌ترین کشورهای جهان از نظر میزان آلاینده‌ها توصیف کرد وگفت: برخی کشورها 20 تا 25 برابر ایران آلودگی ایجاد می‌کنند.
کد خبر: ۴۵۳۳۳۳

به گزارش ایرنا، محموداحمدی‌نژاد این موضوع را روز پنجشنبه در مراسم رونمایی از خودروهای دارای استاندارد یورو 4 در پارک پردیسان و همزمان با هفته پاک بیان کرد.

رئیس‌جمهور افزود:‌ درحال حاضر میزان آلودگی‌ها در کشور بسرعت رو به کاهش است و شاید بتوان گفت ایران از نظر سرعت کاهش تولید آلاینده‌ها درجهان جزء رده‌های نخست باشد و امیدواریم طی 2 سال آینده سوخت کشور در حد استاندارد‌های روز دنیا باشد.احمدی‌نژاد با بیان این‌که 50 درصد آلودگی‌های اصلی محیطی در جهان توسط 2 کشور ایجاد می‌شود ،گفت: هر چه کنواسیون، قرارداد و تعهد منعقد می‌شود آنها زیربار نمی‌روند درحالی که همه در قبال محیط زیست مسوول هستند.وی ادامه داد: کارخانه های خودروسازی در جهت کاهش آلایندگی و تولید خودروهای پاک دست به کار شده‌اند و امیدوارم شرکت نفت و مجموعه وزارت نفت، خودروسازان و تولیدکنندگان تجهیزات خودرو کار را به گونه‌ای پیش ببرند که به استانداردهای روز دنیا برسیم.

رئیس قوه مجریه با بیان این‌که بسیاری از متخصصان و دست‌اندرکاران برای کنترل آلودگی هوا در حال تلاش هستند، گفت: با این وجود نیاز به سعی بیشتری برای پیشبرد سریع کارها در این حوزه است.احمدی‌نژاد، گرد و غبار را از دیگر عوامل آلاینده در کشور دانست و گفت: برخی مناطق کشور ما درگیر این مشکل بوده و زندگی افراد را مختل کرده است که در صورت تداوم، مشکلات خاصی را موجب می‌شود.

احمدی‌نژاد با اشاره به آلودگی‌های ناشی از گرمایش و سرمایش در منازل و ساختمان‌ها اظهار کرد: ما این موضوع را دست‌کم می‌گیریم. زمانی که در زمستان پدیده وارونگی هوا به وجود می‌آید همه این موضوع را ناشی از حمل و نقل می‌دانند درحالی که در فصول سرد سال مصرف سوخت حمل و نقل بسیار کمتر از منازل و ساختمان‌هاست.

وی با اشاره به معضل آلودگی‌های ناشی از کارکرد مشعل‌های تاسیسات ساختمان‌ها در شهرهای بزرگ خطاب به مسوولان گفت: برای رفع این معضل باید برنامه‌ای را تنظیم کنید و حتی اگر لازم شد یارانه ارائه دهید.

رئیس‌جمهور افزود: اگر مشعل ساختمان‌ها تنظیم نباشد، 30 درصد مصرف انرژی بیشتر خواهد شد و مسوولان باید بررسی و مطالعه کرده و مردم را برای نوسازی، بازسازی و تعمیر اساسی مشعل‌های موتورخانه‌ها ترغیب کنند.

رئیس‌جمهور یادآور شد: با تمام این احوال در مجموع ایران جزو پاک‌ترین کشورها قرار دارد و کشورهایی در دنیا هستند که 20 تا 25 برابر ایران آلودگی ایجاد می‌کنند.

وی تاکید کرد: ایران باید جزء پاک‌ترین کشورهای دنیا باشد، زیرا هر موضوعی که در دنیا ارزش محسوب می‌شود، ایران از اصلی‌ترین کانون‌های جوشش آن به شمار می‌رود.

عرضه بنزین یورو 4 از ابتدای سال آینده

در همین حال مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی از عرضه بنزین یورو 4 از ابتدای سال آینده خبر داد و با بیان این‌که هر بشکه از این بنزین 2 دلار بیشتر از بنزین معمولی هزینه دارد، از عرضه این بنزین با قیمت فعلی سوخت خبر داد.به گزارش ایسنا، جلیل سالاری در این باره گفت: از ابتدای سال آینده عرضه بنزین با استاندارد یورو 4 در تهران آغاز شده و بتدریج تا پایان سال این سوخت در تمام کلانشهرهای کشور عرضه خواهد شد.

وی حجم تولید روزانه بنزین یورو 4 را حدود 30 میلیون لیتر دانست و اظهار امیدواری کرد که این سوخت پاک حدود 56 درصد مصرف کلانشهرها را به خود اختصاص دهد.

سالاری ضمن بیان این‌که با ارائه این نوع بنزین میزان عرضه این سوخت حدود 13 میلیون لیتر افزایش می‌یابد، از بهره‌برداری 40 طرح در زمینه‌های صنعتی و غیرصنعتی و در شرکت‌های پالایشی، خطوط لوله و انتقال، ذخیره‌سازی و توسعه جایگاه‌های سی.ان.جی تا پایان سال جاری خبر داد.

وی تاکید کرد: بنزینی که از سال آینده در جایگاه‌ها عرضه می‌شود، همان بنزین معمولی و سوپر خواهد بود، اما پایه اکتان این بنزین تا عدد 90 افزایش خواهد یافت.

وی تعیین قیمت این سوخت را هم به اعلام ستاد هدفمندی یارانه‌ها وابسته دانست و اعلام کرد: در حال حاضر قیمت این سوخت همانند قیمت بنزین است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها