تولید سه هزار تن گیاه آلوئه‌ورا در استان اصفهان

سه هزار تن گیاه آلوئه ورا، امسال در استان اصفهان بزرگترین تولید کننده این گیاه در کشور تولید شد.
کد خبر: ۴۵۳۱۹۷

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: گیاه آلوئه ورا در 30 هکتار از زمین‏های کشاورزی کشور کشت می‌شود که 17 هکتار آن در اصفهان است.

نریمانی افزود: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال چهار هزار تن گیاه آلوئه ورا از مزارع استان برداشت شود. وی با اشاره به این‌که دو مرکز عمده فرآوری گیاه آلوئه ورا در استان اصفهان فعالیت دارد، گفت: اصفهانی‏ها بیشترین مصرف کنندگان فرآورده‏های گیاه آلوئه ورا هستند.

وی با بیان این‌که از گیاه آلوئه ورا 189 فرآورده در جهان به دست می‏آید، افزود: سهم کشور از این تعداد فرآورده، به دلایلی چون نبود بازار مناسب و اتحادیه کشاورزی و ضعف تحقیقات درباره گیاه آلوئه ورا، دو تا سه درصد جهانی است.

در مجموع سطح زیرکشت انواع گیاهان دارویی در استان اصفهان 243 هکتار است که در سال 90 به بیش از چهار هزار تن تولید رسیده است.

آلوئه ورا گیاهی است که به طور عمده در مناطق خشک رشد می‌کند.

نام آلوئه ورا در لغت به معنای «ماده تلخ درخشان» که از کلمه عربی «آلوئه» گرفته شده است.

آلوئه از خانواده سوسن با ظاهری شبیه به کاکتوس، گیاهی دائمی، گوشتی و آبدار با برگ‌های پهن تیغ دار است که حداکثر حدود دو متر ارتفاع دارد.

از آلوئه که امروز در تمام دنیا کاشته می‌شود برای درمان گستره وسیعی از بیماری‌ها از میگرن گرفته تا سوءهاضمه، درمان جوش و سوختگی استفاده می‌شود. عصاره این گیاه نیز درمحصولات آرایشی به عنوان کرم‌های ضدچروک و ماسک‌های پوستی استفاده می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها