با حضور رییس جمهور صورت می‌گیرد

برپایی مراسم پاسداشت ثبت‌جهانی تعزیه

در حالی‌که اواخر آبان‌ماه سال ۱۳۸۹ "تعزیه" به نام کشور ایران در یونسکو ثبت جهانی شد سازمان میراث‌فرهنگی دوشنبه سوم بهمن‌ماه در مراسمی با حضور رئیس‌جمهور، این اتفاق بزرگ را پاس می‌دارد.
کد خبر: ۴۵۳۰۶۰

نمایش آیینی تعزیه اواخر آبان‌ماه سال گذشته در حالی‌که کشور ترکیه مدعی ثبت جهانی آن بود در یونسکو به نام کشور ایران به ثبت جهانی رسید که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با تشکیل کمیته سیاستگذاری و برنامه ریزی مراسم پاسداشت ثبت جهانی قرار است این موفقیت را پاس بدارد.

مسعود شریفی؛ سرپرست اداره کل روابط‌عمومی سازمان میراث‌فرهنگی و گردشگری در گفت‌وگو با فارس گفت: این مراسم دوشنبه سوم بهمن‌ماه با حضور رئیس جمهور برگزار می‌شود.

به گفته وی این مراسم در سالن همایش‌های صدا و سیما برگزار خواهد شد.

در نشست کمیته سیاستگذاری و برنامه ریزی مراسم پاسداشت ثبت جهانی نیز مقرر شده است که این مراسم در تکایای مطرح سراسر تهران و در اماکنی نظیر کاخ موزه گلستان، موزه نیاوران، تکیه "سر قبر آقا" و ... برپا شود.

تعزیه به معنای متعارف، نمایشی است که در آن واقعهٔ کربلا به دست افرادی که هر یک نقشی از شخصیت‌های اصلی را بر دوش دارند، نشان داده می‌شود.این نمایش نوعی نمایش مذهبی و سنتی ایرانی-شیعی و بیشتر دربارهٔ مصائب اهل بیت (ع) است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها