سعید سلطانی این سریال را در 13 قسمت 45 دقیقه ای جلوی دوربین برده است

کارگردان «ستایش» پشت دوربین «پدر ناخوانده»

سعید سلطانی، کارگردان نام‌آشنای تلویزیون بعد از ساخت سریال پرمخاطب «ستایش» که با واکنش‌های مثبتی هم روبه‌رو شد، چند روزی است پشت دوربین یک سریال تازه ایستاده است.
کد خبر: ۴۵۲۶۵۴

سریال تازه او «پدر ناخوانده» نام دارد و همچنان که می‌توان از اسمش فهمید، مضمونی طنز دارد. سلطانی که پیشتر ساخت آثاری چون پس از باران، سال‌های برف و بنفشه و خانه‌ای در تاریکی را در کارنامه‌اش دارد، این بار می‌خواهد یک اثر طنز را برای ایام نوروز کارگردانی کند. البته سلطانی پیشتر «مامور بدرقه» را با مضمون طنز و با حضور بازیگرانی چون جواد رضویان و محسن طنابنده کارگردانی کرده بود که اثری نسبتا موفق محسوب می‌شود. حالا او می‌خواهد با تجربه سال‌ها کارگردانی تلویزیونی، یک اثر طنز جلوی دوربین ببرد.

به طور معمول برای ساخت یک اثر طنز قوی پیش از همه نیاز به یک قصه منسجم با شوخی‌ها و طنزهای تازه است.

فیلمنامه سریال «پدر ناخوانده» را امیرمهدی ژوله به همراه الهه زارع‌نژاد می‌نویسند و داستان آن هم در زمان معاصر اتفاق می‌افتد. قصه از جایی شروع می‌شود که حاج رحیم، بازاری محترم ساکن یکی از شهرستان‌های اطراف تهران به عادت هر سال، مقدمات پذیرایی از فرزندانش را که ساکن تهران هستند و در ایام عید به مهمانی او می‌آیند، آماده می‌کند. همه چیز تقریبا آماده است که ناگهان فرزندان او از تهران تماس می‌گیرند و به بهانه این که در روزهای عید گرفتاری دارند از آمدن به شهرستان امتناع می‌ورزند. این موضوع باعث می‌شود حاج رحیم تصمیم عجیبی بگیرد. او مصمم می‌شود چند روز مانده به عید به دیدار فرزندانش در تهران برود. حضور این بازاری خوشنام شهرستانی در پایتخت آن هم در ایام عید و جستجو برای یافتن فرزندانش، ماجراهای مختلفی را برای او و اطرافیان به وجود می‌آورد.

در این سریال محمد کاسبی در نقش حاج رحیم ظاهر شده است. کاسبی سال‌های گذشته هم در ایام عید با آثاری چون «سه دونگ سه دونگ» و «زن بابا» مهمان خانه‌های مردم شده بود. به جز او بروز ارجمند هم در این سریال هنرنمایی می‌کند.

ارجمند در این سریال در نقش جمال، فرزند حاج رحیم دیده خواهد شد. نقش برادر او را رضا داوودنژاد بازی می‌کند و سحر جعفری‌جوزانی هم ایفاگر نقش گلی، خواهر او خواهد بود.به‌جز این بازیگران، مهران رجبی، فلامک جنیدی، آتیه جاوید و الناز حبیبی هم ایفاگر نقش‌های دیگر این سریال خواهند بود.

برزو نیک‌نژاد، دستیار کارگردان و مدیر برنامه‌ریز این سریال درباره ویژگی‌های پدر ناخوانده می‌گوید: این سریال یک قصه رئال با موقعیت‌ها و روابط کمدی است. در واقع ما یک قصه اجتماعی شاد با لحظات و موقعیت‌های کمدی داریم که بیشتر به روابط خانواده و دوری نسل جدید از خانواده تکیه دارد.

به گفته وی، کار تصویربرداری این سریال 5 روز پیش آغاز شده و با روزی 12 ساعت کار پیش‌بینی می‌شود تصویربرداری تا 12 فروردین سال آینده ادامه داشته باشد.

در ساخت این سریال حمیدرضا مهدوی (تهیه‌کننده)، ناصر محمود کلایه (تصویربردار)، صالح حبیبی (صدابردار)، حمید سلطانی (برنامه‌ریز)، مجید اسکندری (گریم)، سعید آهنگرانی (طراح صحنه و لباس)، پیمان شیرخانی (مدیر تولید) و مجید بابایی (مجری طرح) همکاری می‌کنند.

تاکنون 4 قسمت فیلمنامه این سریال نوشته شده و کار نگارش همزمان با تصویربرداری ادامه خواهد داشت. پدر ناخوانده در 13 قسمت 45 دقیقه‌ای در گروه فیلم و سریال شبکه تهران آماده می‌شود. «پدر ناخوانده» در کنار سریال «دختری به نام آهو» (قدرت‌الله صلح میرزایی) و «مهمانان ویژه» (جواد رضویان) از گزینه‌های پخش در ایام نوروز است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها