تصویر کوتاه

«دختری به نام آهو» جلوی دوربین می‌رود

«دختری به نام آهو» نام سریالی است که قرار است بزودی در شبکه تهران جلوی دوربین برود. این سریال روایت زندگی خانواده آقامرتضی است که 4 پسر او ازدواج کرده‌اند و پسر پنجم هم بتازگی از سربازی آمده است.در این سریال بازیگرانی چون بهزاد فراهانی، سیروس گرجستانی، مریم امیرجلالی، شهره لرستانی، فلور نظری، میرطاهر مظلومی، شهرام عبدلی، مهدی امینی‌خواه، مجید یاسر، مریم سلطانی، پندار اکبری و یلدا قشقایی هنرنمایی خواهند کرد.
کد خبر: ۴۵۱۴۲۸

این سریال را قدرت‌الله صلح‌میرزایی به تهیه‌کنندگی علیرضا داوری و محمدحسین قره‌تپه‌ای کارگردانی خواهد کرد. / جام جم

کوچه‌های بی‌صدای تهران در رادیو

مجموعه نمایش رادیویی «کوچه‌های بی‌صدا» به کارگردانی فریدون محرابی و تهیه‌کنندگی عذرا وکیلی در مرکز هنرهای نمایشی رادیو تولید و بزودی از شبکه رادیویی نمایش پخش خواهد شد.به گزارش روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی رادیو، این مجموعه نمایش رادیویی؛ داستان‌های کوتاهی از کوچه‌های قدیمی شهر تهران است که توسط مریم روزبهانه به رشته تحریر درآمده و سردبیری آن برعهده ندا هنگامی است.

«کوچه‌های بی‌صدا» با هنرمندی رویا فلاحی، ناهید مسلمی، عبدالعلی کمالی، خسرو فرخزادی، اسماعیل بختیاری، کرامت رودساز، شمسی صادقی، مرضیه صدرایی، عباس توفیقی، نازنین مهیمنی و مهدی نمینی‌مقدم تهیه شده است. / جام جم

«امیرهوشنگ قطعه‌ای» در قطعه هنرمندان آرام گرفت

پیکر زنده‌یاد امیرهوشنگ قطعه‌ای ـ دوبلور پیشکسوت تلویزیون ـ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) به خاک سپرده شد.

دوبلورهای تلویزیون صبح دیروز با حضور در مقابل مسجد بلال سازمان صداوسیما، به بهشت زهرا رفتند تا آخرین وداع خود را با زنده‌یاد امیرهوشنگ قطعه‌ای داشته باشند. بنا بر این گزارش،‌ مراسم تشییع این هنرمند پیشکسوت با سخنانی از منوچهر همت، منوچهر اسماعیلی، همت مومی‌وند، محمود قنبری، ناصر ممدوح، شروین قطعه‌ای، ایرج رضایی و امیر صمصامی در بهشت زهرا همراه بود. آنها با بیان خاطراتی یاد این هنرمند فقید را گرامی داشتند.

مراسم یادبود این هنرمند پیشکسوت فردا ساعت ۱۴ در مسجد بلال سازمان صداوسیما برگزار می‌شود. / فارس

نحوه دریافت جوایز مسابقه «از تو می‌پرسند»

برندگان مسابقه تلویزیونی «از تو می‌پرسند» تا پایان ماه جاری فرصت دارند مدارک خواسته شده را به شماره دورنگار 88773562 ارسال و جوایزشان را دریافت کنند.

این افراد شامل 1860 نفری هستند که در مسابقه از تو می‌پرسند شرکت کرده و اسمشان به عنوان برنده اعلام شده است. گفتنی است مسابقه از تو می‌پرسند به مدت 93 روز از شبکه‌های مختلف پخش شد و هر شب 20 نفر به عنوان برنده انتخاب شدند. برندگان مسابقه می‌توانند در این رابطه با شماره تلفن 88786695 داخلی 135 تماس بگیرند یا به پایگاه اطلاع‌رسانی www.tvr.ir مراجعه و اطلاعات تکمیلی را در این زمینه دریافت کنند. / جام جم

بررسی نقش امیرکبیر در رادیوفرهنگ

اقدامات امیرکبیر در دوره قاجار و نقش او در آموزش و پرورش امروز در برنامه فرهنگ و جامعه رادیو فرهنگ بررسی می‌شود.

برنامه فرهنگ و جامعه با حضور کامران عرفانی (پژوهشگر تاریخ) ضمن بررسی زندگی و شخصیت علمی و فرهنگی میرزا تقی‌خان امیرکبیر، نقش وی را در آموزش و پژوهش ایران و خدمات ارزنده وی بررسی می‌کند.احمد ابوحمزه بقایی ماکان و رضا مجد (کارشناس تاریخ) و صلاحی‌مقدم کارشناس ادبیات فارسی از دیگر کارشناسان این برنامه‌اند که میزان تاثیرگذاری امیرکبیر در روند آموزش و پرورش و توسعه علمی و فرهنگی کشور را بررسی خواهند کرد.برنامه فرهنگ و جامعه کاری از گروه فرهنگ و جامعه است که ساعت 12 از رادیو پخش می‌شود. / جام جم

ماجراجویی در شبکه مستند

مستند ماجراجویانه «در روشنایی روز» با نگاهی به حیات‌وحش و طبیعت آفریقا از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.در این مجموعه مستند «جاناتان اسکات» و «ریچارد گاس» 2 ماجراجو و جهانگرد سفری به نقاط ناشناخته آفریقا خواهند داشت تا طبیعت و گونه‌های در حال انقراض را ببینند. در طول این سفر آنها با ماجراها و خطرات گوناگونی روبه‌رو می‌شوند.«در روشنایی روز» هر شب ساعت 30/18 پخش می‌شود. / جام جم

حضور مستندهای سیما در جشنواره فجر

بیش از یک‌چهارم آثار راه‌یافته به بخش مسابقه فیلم‌های مستند سی‌امین جشنواره فیلم فجر را تولیدات مراکز استانی صدا و سیما تشکیل می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی‌معاونت امور استان‌ها، هیات انتخاب آثار فیلم‌های مستند بلند سی‌‌امین جشنواره فیلم فجر برای رقابت در بخش جستجوی حقیقت، از میان آثار رسیده 20 فیلم مستند بلند را به بخش مسابقه معرفی کرد.

درمیان آثار منتخب 5 فیلم مستند بلند از تولیدات سیمای مراکز استانی صدا و سیما جای دارد که شامل مستند کرمان چهارسوق تجاری (مرکز کرمان)، زندگی در قلب دنا (کهگیلویه و بویراحمد)، در جستجوی پلنگ ایرانی (مرکز مازندران)، دیلمان بهشت نیاکان (مرکز گیلان) و شگفتی‌های غار کتله‌خور (مرکز زنجان) است.

این در حالی است که صاحبان این آثار با حضور در بخش مسابقه جشنواره باید با کارگردانان و فیلمسازان نامی ‌کشور مانند مانی حقیقی، فرهاد ورهرام، رخشان بنی‌اعتماد، منوچهر طیاب و ارد عطارپور رقابت کنند. / جام جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها