
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه از اسلام آباد ، این مرگبارترین حمله در پاکستان از پانزده سپتامبر گذشته است که چهل و شش نفر بر اثر حمله انتحاری در مراسم تشییع جنازه در منطقه دیر السفلی کشته شدند.
وقفه در حملات خونین در پاکستان، به شایعه مذاکرات بین مقامات و طالبان دامن زده بود که طالبان آن را تکذیب کرد.
حمله روز سه شنبه در جمرود، یکی از شهرهای اصلی منطقه قبیلهای خیبر در مرز افغانستان روی داد.پیشتر آمار این حمله، بیست و شش کشته و بیش از شصت زخمی اعلام شده بود.
شکیل خان عمرزای یکی از مسئولان محلی اعلام کرد بر اساس اطلاعات اولیه بمبی که در یک مینی بوس جا سازی شده بود عامل این انفجار بوده است.
وی افزود : آمار این انفجار تاکنون سی و پنج کشته و شصت و نه زخمی است اما احتمال دارد آمار تلفات افزایش پیدا کند زیرا حال یازده تن از زخمی ها وخیم است.
هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان
دبیر علمی جشنواره ملی موسیقی و آئینهای اقوام ایرانی در گفتوگو با جامجم: