
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
عبدالجلیل طی حکمی، یوسف المنقوش را به عنوان رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح لیبی تعیین کرد. این اقدام را باید اولین اقدام شورای انتقالی برای تشکیل ارتش جدید لیبی دانست. در جهت اجرای قانون و نظم عمومی، دولت موقت لیبی سعی دارد، هزاران فرد مسلح را به ارتش و پلیس ملحق کند.
المنقوش در مبارزات انقلابیون لیبی برای براندازی رژیم قذافی مشارکت داشت تا این که نیروهای قذافی وی را آوریل گذشته در نزدیکی البریقه در شرق لیبی بازداشت کردند و تا آزادی طرابلس در زندان به سر میبرد.
نیروهای انقلابی وی را پس از تصرف طرابلس آزاد کردند و او پس از آن از سوی مقامات شورای ملی انتقالی به عنوان معاون وزیر دفاع منصوب شد.
مصطفی عبدالجلیل، رئیس شورای ملی انتقالی و عبدالرحیم الکیب، نخستوزیر موقت لیبی پیشتر موافقت خود را با انتصاب یوسف المنقوش به ریاست ستاد مشترک ارتش ملی اعلام کرده بودند.
به گفته مقامات آگاه نزدیک به شورای ملی انتقالی، ژنرال خلیفه فرمانده منطقه البیدا و سالم یکی از افسران ارشد گردانهای مصراته از جمله چهرههای مطرح برای احراز پست ریاست ستاد مشترک ارتش ملی لیبی بودند.
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگوی اختصاصی با داوود میرباقری که از اواخر آذر ۹۸ مشغول ساخت سریال سلمان فارسی است
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان