جاعلان چک‌پول و اسکناس به دام افتادند

کارآگاهان پلیس آگاهی استان خوزستان در عملیاتی 2نفر را به اتهام چاپ چک‌پول و اسکناس جعلی، شناسایی و دستگیر کردند.
کد خبر: ۴۴۹۰۰۹

به گزارش اداره اجتماعی پلیس آگاهی ناجا، به‌دنبال توزیع تعدادی چک‌پول و اسکناس جعلی در استان خوزستان، کارآگاهان پلیس آگاهی برای شناسایی جاعلان، وارد عمل شدند.

کارآگاهان با تحقیقات میدانی، محلی را که چک‌پول‌ها و اسکناس‌ها جعل می‌شد، شناسایی و در ادامه عاملان جعل را که تصور می‌کردند با انتخاب روستای دورافتاده جای امنی را انتخاب کرده‌اند، در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.

ماموران در بازرسی از محل، ابزار و ادوات جعل شامل یک دستگاه رایانه، یک دستگاه چاپگر رنگی، اسکنر با حساسیت بالا و 60 قطعه تراول‌چک 500 هزار ریالی جعلی را که آماده ورود به بازار بود، کشف و ضبط کردند. متهمان با صدور قرار قانونی روانه زندان شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها