رنگ آسمان

بارش‌ها به شرق سواحل خزر می‌رود

دیروز: روز گذشته هم در مناطقی از شمال غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های البرز، مناطقی از غرب و مرکز و شمال شرق رشد ابر و بارش‌های پراکنده باران و برف را شاهد بودیم. البته بارش‌ها در برخی مناطق به صورت نقطه‌ای و محدود نسبتا خوب بود.
کد خبر: ۴۴۸۶۶۱

به هر حال با فعالیت امواج ناپایدار سامانه کم‌فشار، آب و هوای خوبی بر شهرهای بزرگ و صنعتی حاکم شد و دود و آلودگی بدرودی موقت گفت. فراموش نشود که افزایش سرعت وزش باد هم به کاهش آلودگی‌ها کمک زیادی کرد. طی 2 روز گذشته، وزش باد تقریبا در بیشتر مناطق کشور پدیده چیره بود. حتی در این مدت در استان اردبیل تندبادهایی رخ داد که به شکستن شاخه‌ها و شیشه برخی منازل منجر شد. نکته قابل توجه این‌که کاهش دما نیز در بیشتر نقاط، بخصوص در نیمه شمالی ادامه یافت. وزش باد شدید در سواحل جنوبی خلیج همیشه فارس و دریای عمان هم شروع شد.

امروز: از امروز بارش‌ها را بیشتر در سواحل دریای خزر و بویژه در شرق سواحل، مناطقی از شمال شرق و دامنه‌های شرقی البرز شاهد خواهیم بود. البته امروز در مناطق شمالی تهران هم احتمال بارش باران و برف پراکنده وجود دارد. بارش‌های یادشده از بعدازظهر امروز به بعد فروکش می‌کند و از سمت غرب به شرق از میزان ابرناکی کاسته خواهد شد. در سواحل خلیج همیشه فارس، دریای عمان و جنوب غرب، وزش باد ادامه می‌یابد.

آینده‌نگری: می‌شود گفت از فرداشب اوضاع جوی در سراسر کشور به سمت شرایط نسبتا پایدار پیش خواهد رفت. اگر یادتان باشد، دیروز درباره آلودگی در روزهای پایانی هفته گفتیم، امروز می‌توانیم دقیق‌تر در این زمینه پیش‌بینی کنیم. با توجه به این‌که از فردا اواخر وقت سامانه ناپایدار از مرزهای شمال شرقی کشورمان خارج می‌شود با کمی تاخیر به سمت افزایش آلودگی شهرها خواهیم رفت، اما همچنان سر حرفی که هفته قبل زدیم هستیم. این‌که گفتیم آلودگی در تمام روزهای این هفته کمتر از هفته‌های قبل خواهد بود، خوشبختانه به حقیقت نزدیک می‌شود، زیرا فردا نیز تا حدی وزش باد در سطح کشور ادامه دارد و پس فردا اگرچه از سرعت آن کاسته خواهد شد، اما همچنان وزش باد ملایم را انتظار داریم. باز هم خوشبختانه از اواخر شنبه آینده امواج جدید ناپایداری از غرب و شمال غرب فرا می‌رسد و نخواهد گذاشت آلودگی‌ها بیشتر شود. می‌شود گفت بیشتر در ساعات سرد شبانه‌روز مانند شب‌ها و صبحدم آلودگی افزایش می‌یابد و در کل میزان آلودگی‌ها بسیار کمتر از هفته‌های قبل خواهد بود.

وضع راه‌ها: در حال حاضر تنها در جاده‌های نیمه شمالی، بخصوص شمال شرق و جاده‌های کوهستانی البرز رفت و آمد به کندی صورت می‌گیرد. این را به حساب کولاک و یخبندان بگذارید.

تصویر ماهواره: در تصویر دریافتی از ماهواره هم ابرهایی را بر فراز مناطق شمال شرقی، دامنه‌های البرز و مناطقی از شمال غرب و غرب می‌بینید.

احسان مرادی / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها