احتیاط

شماره پلاک را به خاطر بسپار

اخبار و گزارش‌هایی که در صفحات حوادث روزنامه‌ها منتشر می‌شود، علاوه بر جذابیت ظاهری، جنبه عبرت‌آموزی و پنددهی نیز دارد و خوانندگان با دقت در این مطالب می‌توانند خودشان را از گزند حوادث دور نگه دارند یا اگر اتفاقی برایشان رخ داد، نسبت به راه‌حل آن آگاهی داشته باشند.
کد خبر: ۴۴۷۴۹۱

چندی قبل مرد جوانی در تهران طعمه 2 زورگیر شد. او که به گفته خودش صفحات حوادث روزنامه‌ها را همیشه مطالعه می‌کند، کاملا آگاه بود در این گونه مواقع چه باید بکند. برای همین توانست با رعایت نکات احتیاطی به پلیس در دستگیری سارقان کمک کند و متهمان 5 ساعت بعد از دزدی از وی به دام افتادند. این مرد می‌گوید: «در منطقه نارمک به عنوان مسافر سوار یک دستگاه خودروی شخصی پراید هاچ‌بک شده بودم که ناگهان 2 نفر از سرنشینان آن با تهدید چاقو اقدام به زورگیری کردند و مبلغ 100 هزار تومان پول داخل کیفم را به همراه مدارک شناسایی به سرقت بردند و پس از آن نیز به سرعت از محل دور شدند. من بارها درباره زورگیری از شهروندان، برنامه‌هایی را از تلویزیون و خبرهایی را در روزنامه‌ها خوانده و دیده بودم و در برخی از این برنامه‌ها هشدارهایی را درخصوص به خاطر سپردن چهره سارقان یا برداشتن شماره پلاک ماشین سارقان شنیده بودم. در آن لحظه به یکباره به یاد آن اخبار افتادم و زمانی که سارقان قصد داشتند مرا از خودرو پیاده کنند، در یک لحظه و قبل از دور شدن پراید از محل، به سرعت شماره پلاک آن را به خاطر سپردم».

ماموران وقتی با شکایت این مالباخته مواجه شدند با کمک اطلاعاتی که او در اختیار داشت بلافاصله صاحب پراید را شناسایی کردند و سراغ وی رفتند. این مرد به کارآگاهان گفت اتومبیلش در اختیار پسرش علی است. به این ترتیب ماموران این بار برای دستگیری علی وارد عمل شدند و او را 5 ساعت بعد از ارتکاب سرقت به دام انداختند و با راهنمایی‌های وی همدستش را نیز شناسایی و دستگیر کردند.

این دو متهم در بازجویی‌ها به چندین فقره سرقت اعتراف کردند و راهی بازداشتگاه شدند. در این مورد احتیاط آخرین مالباخته و توجه به هشدارهای پلیس سبب دستگیری زودهنگام دزدان و سپرده شدن آنها به قانون شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها