آخرین تصمیمات درباره قرعه‌کشی عمره

رییس سازمان حج و زیارت آخرین تصمیمات اتخاذ شده برای قرعه کشی ثبت‌نام‌کنندگان جدید عمره و همچنین جزئیات اعزام این افراد را تشریح کرد.
کد خبر: ۴۴۶۳۸۳

به گزارش روز یکشنبه جام جم انلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی حج وابسته به بعثه مقام معظم رهبری، علی لیالی در این باره گفت: براساس آخرین تصمیمات اتخاذ شده در قرعه‌کشی که به منظور اعزام ثبت‌نام‌کنندگان جدید به عمره مفرده انجام می‌شود 2 میلیون و 400 هزار نفر انتخاب خواهند شد.

به گفته وی، سایر افرادی که اسامی آنها در قرعه‌کشی انتخاب نشود می‌توانند سپرده خود را از بانک پس بگیرند.

رییس سازمان حج و زیارت با بیان این‌که در گذشته هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده بود، تاکید کرد: پس از اتخاذ آخرین تصمیمات قرار بر این شد که 2 میلیون و 400 هزار نفر طی 3 سال اعزام شوند و البته تعدادی دیگر نیز به عنوان رزرو انتخاب می‌شوند که درصورت انصراف متقاضیان جایگزین خواهند شد.

لیالی افزود: سازمان حج هیچ تعهدی در قبال اعزام تمامی ثبت‌نام‌کنندگان ندارد و این موضوع در هنگام ثبت‌نام در بانک‌ها نیز قید شده بود.

وی با اشاره به این‌که اعزام‌های جدید از سال 93 تا 95 به طول می‌انجامد، گفت: برای سال آینده و همچنین سال 92 نیز پشت نوبتی‌های گذشته اعزام خواهند شد.

رییس سازمان حج و زیارت با تاکید براین‌که قرعه‌کشی از طریق نرم‌افزار انجام می‌شود و تدوین نرم‌افزار ویژه این کار در مراحل پایانی است، اظهار کرد: قرعه‌کشی برای انتخاب متقاضیان جدید عمره در صورت تکمیل نرم‌افزار تا پایان این هفته انجام می‌شود و در غیر این صورت، حداکثر ظرف هشت تا 10 روز آینده این امر انجام خواهد شد.

لیالی، پیش‌تر اعلام کرده بود، انجام ثبت‌نام پیش از موعد عمره مفرده بر اثر فشار جامعه بود، که جهت انجام زیارت و انجام فرایض دینی اشتیاق دارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها