افزایش 67 درصدی حجم آب ورودی به سدهای کشور

حجم آب ورودی به سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تاکنون در مقایسه با دوره مشابه سال آبی گذشته 67 درصد افزایش یافت. به گزارش پایگاه خبری وزارت نیرو، حجم آب ورودی به سدهای کشور در دوره مورد بررسی سال آبی جاری در مقایسه با زمان مشابه سال آبی گذشته به 5 میلیارد مترمکعب رسیده است. این میزان در زمان مشابه سال آبی گذشته 2 میلیارد و 990 میلیون مترمکعب گزارش شده بود.
کد خبر: ۴۴۵۹۸۷

براساس این گزارش، حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور در پایان هفته گذشته 17 میلیارد و 650 میلیون مترمکعب به ثبت رسید که در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته نزدیک به یک میلیارد و 900 میلیون مترمکعب افزایش نشان می‌دهد. این در حالی است که این میزان در زمان مشابه سال گذشته 15میلیارد و 750 میلیون متر مکعب گزارش شده بود.

گزارش فوق حاکی است، حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته 1‌/‌12 درصد افزایش یافته است. بر اساس این گزارش، میزان حجم آب خروجی از سدهای کشور نیز از ابتدای مهرماه 90 تا پایان هفته گذشته 5 میلیارد و 380 میلیون مترمکعب گزارش شد که این میزان آب خروجی، در زمان مشابه سال گذشته 4 میلیارد و 860 میلیون مترمکعب بوده است. بر این اساس، حجم آب خروجی از سدهای کشور در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته 11 درصد افزایش یافته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها