مانیل نیروهای خود از عراق را فرا می خواند

جام جم آنلاین : دلیا آلبرت وزیر امور خارجه فیلیپین روز چهارشنبه 14 ژوییه اعلام کرد این وزارت خانه در حال هماهنگی با وزارت دفاع برای بازگرداندن سربازهای فیلیپینی که به عراق اعزام شده اند ، است.
کد خبر: ۴۴۵۸۴

 philippine2

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، دلیا آلبرت وزیر امور خارجه فیلیپین در بیانیه ای که از کاخ ریاست جمهوری صادر شد ، تاکید کرد ، تاکنون تعداد نظامیان فیلیپینی حاضر در عراق از 51 نفر به 43 نفر کاهش یافته است.
اقدام فیلیپین برای فراخوانی نیروهای نظامی در عراق برای نجات جان تبعه فیلیپینی اتخاذ شده که در عراق به گروگان گرفته شده است.

philippine1

سفارت امریکا در مانیل از اقدام فیلیپین برای خروج نیروهایش از عراق انتقاد کرد و سخنگوی سفارت امریکا گفت : این تصمیم ارسال یک پیام بد برای تروریست ها است زیرا تسلیم شدن در مقابل خواسته های آنها موجب می شود آنها افراد بیشتری را به گروگان بگیرند.
در عین حال کارشناسان عقیده دارند ، خروج نظامیان فیلیپینی از عراق روابط میان مانیل و واشنگتن را تیره خواهد کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها