رییس سازمان حج و زیارت خبر داد:

ابطال عمره متاخرین بیش از دو بار

رییس سازمان حج و زیارت از باطل شدن عمره متقاضیانی که دو بار برای سفر به عمره فراخوان شده‌اند اما به دلایل مختلف انصرف داده‌اند، خبر داد.
کد خبر: ۴۴۳۸۹۷

علی لیالی در گفت‌وگو با مهر با بیان این مطلب افزود: در گذشته محدودیتی برای افرادی که سفر به عمره خود را به تاخیر می‌انداختند، وجود نداشت اما در این دوره به دلیل تعداد زیاد افراد متقاضی سفر به عمره و همچنین برای این‌که حقی از ثبت‌نام‌کنندگان ضایع نشود محدودیت‌هایی برای این افراد در نظر گرفته شده است.

وی تاکید کرد: در دوره جدید ثبت‌نام‌های عمره مفرده، این محدودیت در اعزام متاخرین قید شده است و تمامی متقاضیان  از این موضوع آگاهی دارند.

به گفته رییس سازمان حج و زیارت، چنانچه دو بار پی در پی اسامی افراد متقاضی برای سفر به عمره اعلام شود اما آنها به این سفر معنوی نروند در این صورت عمره آنها باطل خواهد شد.

لیالی گفت: البته با ابطال عمره این افراد می‌توانند مبلغ ثبت‌نام و همچنین سود سپرده خود را از بانک دریافت کنند.

وی افزود: در دور جدید ثبت‌نام‌های عمره 6 میلیون و 400 هزار نفر ثبت‌نام کردند که در آذرماه دو میلیون و 400 هزار نفر آنان انتخاب و از طریق قرعه‌کشی به عمره اعزام خواهند شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها