کمی از سیاست

توصیه آیت‌الله مکارم‌شیرازی به عزاداران حسینی

آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی طی پیامی خطاب به عزاداران حسینی و مداحان گفت: مداحان از پیروى کردن سبک‌هاى زشت و غربى بپرهیزند و سعى در احیاى سبک‌هاى سنتى و افتخار پیمودن راه دعبل‌ها و کمیت‌ها و محتشم‌ها را داشته باشند. در این پیام که در آستانه ماه محرم صادر شده، آمده است: مراسم عزاداری چنان برگزار شود که شرکت کنندگان ضمن سوگوارى پرشور با اهداف والاى سالار شهیدان و پیام‌هاى انسان‌ساز مکتبش آشنا شوند.
کد خبر: ۴۴۲۹۹۷

بخش دیگری از پیام این مرجع تقلید می‌افزاید: با توجه به این‌که ایام انتخابات نزدیک است ممکن است افراد فرصت‌طلب بخواهند از این مراسم پاک و ملکوتى براى منافع سیاسى خود بهره گیرند، باید هوشیار بود و جلوی این‌گونه کارها را گرفت. ‌/‌ مهر

حقوق دوران اسارت برای آزادگان

آزادگان از حقوق دوران اسارت خود و تسهیلات مقرر در ماده 13 قانون حمایت از آزادگان برخوردار می‌شوند.

مسعود زریبافان، رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: براساس دستور موکد ریاست جمهوری و تصمیم دولت، کارگروهی برای تعیین تکلیف مطالبات دوران اسارت آزادگان سرافراز تشکیل و در این کارگروه، ساز و کار لازم برای تعیین تکلیف و تامین مطالبات آزادگان تعیین شد تا با کمک مجلس شورای اسلامی تا پایان سال 1390 آزادگان سرافراز از حقوق دوران اسارت خود و تسهیلات مقرر در ماده 13 قانون حمایت از آزادگان برخوردار شوند.

رئیس سازمان بنیاد شهید تصریح کرد: آزادگان سرافراز با مقاومت دلیرانه خود در دوران اسارت، حق بزرگی به گردن کشور و انقلاب اسلامی دارند./ واحد مرکزی خبر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها