مصلحی:

جاسوس‌های دستگیرشده در همه حوزه‌ها فعالیت می‌کردند

وزیر اطلاعات با اشاره به 12جاسوس دستگیر شده در داخل ایران، اظهارداشت که این افراد در همه زمینه‌ها اقدام به جاسوسی می کرده‌اند.
کد خبر: ۴۴۲۷۰۹

به گزارش فارس، حجت الاسلام حیدر مصلحی وزیر اطلاعات امروز در حاشیه چهارمین همایش ملی بسیج و پدافند غیرعامل در جمع خبرنگاران با اشاره به انقلاب‌های منطقه گفت: با توجه به حرکتی که در منطقه صورت گرفته این حرکت قابل متوقف شدن نیست.

وی افزود: استکبار با هزینه و اقدامات فراوان به دنبال متوقف کردن این حرکت در منطقه است زیرا می‌داند الگوی آنها جمهوری اسلامی ایران است.

مصلحی ادامه داد: استکبار می‌خواهد این الگو بودن را از بین ببرد و در همین راستا سناریوهای اخیر را علیه جمهوری اسلامی ایران مطرح کرده است.

وزیر اطلاعات تصریح کرد؛مردم ایران پای اعتقادات خود با قدرت ایستاده‌اند و این ایستادگی به مردم منطقه الگو می‌دهد که با صبر و استقامت به کار خود ادامه دهند.

مصلحی در ادامه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اقدامات 12 جاسوس دستگیر شده گفت: این 12 نفر اقدام به جاسوسی در همه حوزه‌ها می‌کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها