امسال 500 هزار تن برنج باید وارد کشور شود

تولید بیش از 2 میلیون تن برنج در ایران

دبیر انجمن حمایت از برنج ایران از تولید حداقل دو میلیون و 300 هزار تن برنج در سال 90 خبر داد و گفت: میزان مصرف هم حدود دو میلیون و 800 هزار تن است.
کد خبر: ۴۴۱۰۶۳

به گزارش واحد مرکزی خبر، جمیل علیزاده شایق افزود: کیفیت برنج‌های تولیدی خیلی بهتر از برنج‌های وارداتی است و به دلیل آب و هوای مطلوب در بهار و تابستان، بهترین کیفیت برنج را داریم.

وی گفت: امسال حدود 500 هزار تن برنج برای واردات نیاز داریم و البته در بخش واردات باید سرانه مصرف واقعی برنج مشخص شود که وزارت جهاد کشاورزی،‌ انجمن برنج ایرانی و‌ محققان اعتقاد دارند سرانه مصرف برنج 36 تا
37 کیلوگرم است، اما در وزارت بازرگانی سابق پافشاری می‌شد که 44 کیلوگرم است که با این رقم 2/1 میلیون تن کسری داریم، اما با مصرف سرانه 36 تا 37 کیلوگرم 500 تا 550 هزار تن کمبود خواهیم داشت.

علیزاده شایق گفت: اگر نهادهای مسوول در تهران فضا را برای عرضه مستقیم برنج شمال فراهم کنند، تولیدکنندگان آمادگی دارند این محصول را به طور مستقیم و با قیمت مناسب توزیع کنند.وی افزود: خوشبختانه عرضه مستقیم برنج در تهران در ماه رمضان، عید فطر و ایام خاص با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان میادین میوه و تره‌بار تهران اجرا شد که تجربه خوبی بود و به کنترل قیمت و کیفیت کمک کرد.علیزاده شایق با بیان این ‌که باید کیفیت برنج برای مصرف‌کننده تهرانی و همه مصرف‌کنندگان، تضمین شود و همان کیفیتی باشد که تولیدکننده ابراز می‌دارد، گفت: خوشبختانه با عرضه مستقیم محصول برنج، این کیفیت تضمین می‌شود و بدون ناخالصی و خرده، عرضه می‌کنیم.

وی گفت: برای بهمن هم طرح عرضه مستقیم و گسترده برنج شمال را در تهران برنامه‌ریزی می‌کنیم و جزئیات آن را هم بعدا اعلام خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها