30 روستای اردبیل در محاصره برف است

مدیرکل راه و ترابری استان اردبیل از برف‌روبی و بازگشایی گردنه الماس در محور خلخال ـ اسالم گیلان خبر داد.به گزارش مهر، محمد کریم هدایتی ارتفاع برف در برخی نقاط این گردنه را بیش از 2 متر عنوان کرد و از گرفتار شدن و توقف صدها خودرو در گردنه حیران در محور اردبیل ـ آستارا طی 2 روز گذشته خبر داد.
کد خبر: ۴۴۰۳۷۸

به گفته وی، ریزش بهمن طی چند مرحله در همین محور موجب شکسته‌شدن درختان حاشیه جاده و تیرهای برق شده و علاوه بر قطع برق مناطقی در این محدوده، مانع عبور و مرور خودروها به مدت 2 ساعت شد.

وی با اشاره به بازگشایی راه ارتباطی حدود 80 روستای مسدود‌شده استان گفت: به‌‌رغم تلاش شبانه‌روزی راهداران، کولاک شدید مانع از بازگشایی راه دسترسی 30 روستا شده است.وی ارتفاع برف در برخی از راه‌های روستایی مسدود‌شده را بیش از یک متر اعلام کرد و یادآور شد: این روستاها شامل 10 روستا در حوزه شهرستان اردبیل، 10 روستا در نیر، 8 روستا در نمین و 2 روستا در کوثر و خلخال است.ادامه کولاک در شهرستان نیر هم جمعه شب موجب اختلال در تردد وسائط نقلیه در گردنه صائین در محور نیر ـ سراب شد، اما راهداران این منطقه همچنان این مسیر را باز نگه داشته‌اند. طی 2 روز گذشته نیروهای امدادی هلال‌احمر و عوامل راهداری نسبت به نجات 30 دستگاه خودروی گرفتار در کولاک و اسکان موقت 20 نفر از مسافران اقدام کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها