با شکایت استاد دانشگاه، متهم دستگیر و به جرمش اعتراف کرد

دستگیری ارسال‌کننده ایمیل‌های تهدیدآمیز در زنجان

رئیس پلیس فتای زنجان از دستگیری ارسال‌کننده ایمیل‌های تهدیدآمیز برای یک استاد دانشگاه خبر داد. به گزارش ایسنا، سرگرد امیری گفت: چندی پیش به‌دنبال شکایت و درخواست رسیدگی یکی از استادان دانشگاه زنجان مبنی بر دریافت چندین ایمیل با مضمون تهدید به قتل و تجاوز به خود و خانواده‌اش در دادسرای عمومی و انقلاب زنجان، پلیس فتای ناجا پیگیری این پرونده را به عهده گرفت.
کد خبر: ۴۳۹۸۳۸

وی افزود: پس از بررسی ایمیل‌ها، اقدامات فنی و تخصصی پلیس برای شناسایی فرد ارسال‌کننده آغاز شد و با رصد هدفمند فضای مجازی و استفاده از ابزارهای فنی، هویت متهم ارسال‌کننده شناسایی و با هماهنگی قضایی او دستگیر شد و در بازجویی به ارسال ایمیل‌ها اعتراف کرد. رئیس پلیس فتای زنجان در این زمینه به مردم توصیه کرد: هرگز اطلاعات محرمانه را در زمانی که از سرویس‌های رایگان پست‌ الکترونیکی یا سرویس‌های عمومی مبتنی بر وب‌ استفاده می‌کنید، ارسال یا ذخیره نکنید.

امیری گفت: آدرس ایمیل خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهید و به ایمیل‌های دریافت‌ شده ناشناس پاسخ ندهید تا هدف سوءاستفاده کلاهبرداران یا هکرها قرار نگیرید.

فروش مکمل‌های غیرمجاز در اینترنت

گزارش دیگری حاکی است؛ رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان از شناسایی و دستگیری متهمی که از طریق سایت اینترنتی مکمل‌های بدنسازی غیرمجاز را تبلیغ و به فروش می‌رساند، خبر داد.

سرهنگ محمدخانی با بیان این‌که مقابله با تهدیدات حوزه اجتماعی بویژه در زمینه بهداشت و درمان در فضای مجازی، یکی از ماموریت‌های مهم و اولویت‌دار پلیس فتاست، گفت: در این راستا، یک مرکز فروش مکمل‌های بدنسازی غیرمجاز که در پوشش سایت اینترنتی، به تبلیغ و فروش این مکمل‌ها اقدام کرده ‌بود، توسط کارشناسان گروه رصد پلیس فتا شناسایی شد. وی با اشاره به این‌که کارشناسان گروه رصد این پلیس با پی‌جویی‌های فنی، آدرس دقیق این مرکز غیرمجاز را شناسایی کردند، افزود: کارآگاهان دایره مقابله با جرایم و عملیات ویژه پس از اخذ مجوز از مقام ‌قضایی وارد این مرکز شدند و 120 قلم انواع مکمل‌های غیرمجاز به ارزش حدود 200 میلیون ریال را کشف و ضبط کردند.

رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان گیلان با بیان این‌که متهم دستگیر شده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مقام‌ قضایی تحویل داده شد، به شهروندان بویژه جوانان علاقه‌مند به ورزش پرورش اندام توصیه کرد به‌هیچ عنوان به این‌گونه مکمل‌هایی که به صورت غیرمجاز از خارج وارد کشور می‌شود و تاییدیه وزارت بهداشت و درمان را ندارد، اعتماد نکنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها