تعیین خط گراندپری فرانسه آلونسو برتر از دیگران

جام جم آنلاین: فرناندو آلونسو در مدت زمان 1 دقیقه و 13:698 ثانیه توانست یک دور مسیر 4411 متری پیست مسابقه فورمول یک فرانسه را که «مانی کور» نامیده می شود ، طی کند و بدین ترتیب افتخار نفر اول
کد خبر: ۴۳۸۸۱
شروع کننده مسابقه را برای سومین بار کسب کرد.

furmol

مایکل شوماخر در حالی در مکان دوم جای گرفت که در قسمت اول و دوم پیست سریعتر از آلونسو ظاهر شده بود ولی به دلیل یک اشتباه کوچک در قسمت پایانی پیست جایگاه اول را از دست داد و در مجموع 273/0 ثانیه از آلونسو آهسته تر رانندگی کرد.

Renault

دیوید کولتارد بدون تردید بهترین دور مسابقه تعیین خط خود در فصل جاری را در این پیست انجام داد.
وی با موتور جدید مرسدس MP4-19B توانست جایگاه سوم آغاز مسابقه را فقط با اختلاف یک صدم ثانیه با مایکل شوماخر به دست آورد.

 Magny-Cours

هم تیمی او کیمی ریکونن با یک اشتباه باید مسابقه را از جایگاه نهم آغاز کند.
جنسون باتون از تیم بار هوندا جایگاه چهارم را به خود اختصاص داد تیم بار برخلاف معمول در این هفته چندان قابل قبول و مورد انتظار ظاهر نشد نفر دیگر این تیم تاکاموساتو از مکان هفتم مسابقه را آغاز می کند.

benz

جارنو ترولی مانند هم تیمی اش خارق العاده ظاهر نشد و به مکانی بالاتر از پنجم نرسید در حالی که مونتویا از تیم ویلیامز به مانند شوماخر با یک اشتباه از کسب مقام اولی بازماند و در جایگاه ششم ایستاد مارک جنی که جایگزین رالف شوماخر مصدوم گردیده بود جایگاه هشت مسابقه را در اختیار گرفت و بالاتر از کیمی ریکونن و روبنس باریکلو ایستاد.

ren

جایگاه های یازدهم تا بیستم به ترتیب به کریستیانو داماتا از تویوتا ، مارک وبر و کریستین کلین از جاگوار ، الیور پانیس از تویوتا ، فیزیکلا و ماسا از سابر پتروناس ، هیدفلد و پانتانو از جوردن فورد و بالاخره برونی و بومگارتنر از تیم میناردی رسید.
کسب بالاترین سرعت توسط مارک جنی از تیم ویلیامز بی ام و به میزان 320/3 کیلومتر در ساعت صورت گرفت پس از وی مایکل شوماخر با کسب سرعت 8/318 کیلومتر در ساعت و خوان پابلو مونتویا با 4/317 کیلومتر در ساعت قرار گرفتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها