جابه جایی تشکیلات منحله موقت ائتلاف عراق

جام جم آنلاین : در پی انتقال حاکمیت به عراقی ها در روز دوشنبه 28 ژوئن کارکنان تشکیلات منحله موقت ائتلاف جابه جایی از مقر سابقشان را آغاز کرده و این مکان را برای کارکنان سفارت عظیم امریکایی خالی می کنند.
کد خبر: ۴۳۷۷۹

 green2

به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، پل برمر حاکم انتصابی امریکایی مدت 13 ماه ارباب این مکان بود و بلافاصله پس از انتقال حاکمیت به عراقی ها و انحلال تشکیلات موقت ائتلاف این مقر و عراق را ترک کرد.

green1

در پی خروج برمر ، سفیر جدید امریکا جان نگروپونت وارد عراق شد و پس از ارائه استوارنامه اش به غازی الیاور رئیس جمهور انتقالی عراق در روز سه شنبه 29 ژوئن رسما ماموریتش را آغاز کرد.
با انتقال پیش رس حاکمیت به عراق ، کارکنان تشکیلات منحله موقت ائتلاف شتابان چمدان های خود را می بندند و آماده ترک عراق می شوند.
تاکنون حدود 800 نفر از آنها عراق را ترک کرده اند.
در عین حال حدود 2000 نفر از آنها انتخاب شده اند تا در سفارتخانه های خارجی غربی و بویژه سفارت عظیم امریکا کار کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها