بودجه هزینه‌ای آموزش عالی در سال 90 به 2500 میلیارد تومان افزایش یافته است

دانشگاه‌ها امسال کسری بودجه ندارند

معاون اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به قدمت 40 تا 50 ساله بسیاری از دانشگاه‌ها گفت: در حال حاضر این دانشگاه‌ها با بودجه‌های تعمیر و تجهیز نمی‌توانند نسبت به رفع مشکلات خود اقدام کنند و نیازمند بودجه مقاوم‌سازی هستند. به گزارش ایسنا، علی‌اکبر متکان افزود: چنانچه روی فضاهای با قدمت دانشگاه‌ها فکری نشود، دیگر احتمال مقاوم‌سازی آنها نیز وجود نخواهد داشت.
کد خبر: ۴۳۷۳۲۴

وی افزود: در حال حاضر برای مقاوم‌سازی ساختمان‌های باقدمت دانشگاه‌ها نیازمند 200 میلیارد تومان بودجه هستیم.

متکان با بیان این ‌که سال 84 بودجه آموزش عالی 450 میلیارد تومان و سال 88 این بودجه 1450 میلیارد تومان بود، افزود: این بودجه سال گذشته به 1790 میلیارد تومان رسید.

به گفته متکان، بودجه هزینه‌ای آموزش عالی در سال 90 به 2500 میلیارد تومان افزایش یافته است. به عبارتی در دولت دهم، 1050 میلیارد تومان افزایش اعتبار داشته‌ایم.

وی افزود: برای 9 ماهه سال 70 درصد بودجه هزینه‌ای و 72 درصد بودجه بند «و» به دانشگاه‌ها تخصیص خواهد یافت که این بودجه 70 درصدی تا چند روز آینده به دانشگاه‌ها ارائه خواهد یافت.

معاون وزیر علوم تصریح کرد: با تمهیدات وزیر علوم و همکاری معاونت برنامه‌ریزی ان‌شاءالله امسال کسری بودجه نخواهیم داشت.

متکان با بیان این‌ که بودجه هزینه‌ای آموزش عالی امسال 24 درصد رشد داشت، گفت: بودجه آموزش عالی نسبت به بودجه کشور رشد 5 برابری داشته است.

وی همچنین عنوان کرد: برای سال 91 جهت ارتقای آزمایشگاه‌ها، ردیف ویژه‌ای دیده شده، به عبارتی در این باره مبلغ قابل توجهی برای دانشگاه‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

متکان درخصوص بودجه ارائه شده برای طرح توسعه دانشگاه‌ها گفت: در این زمینه 10 میلیارد تومان برای دانشگاه‌هایی که سال قبل ردیف جدید گرفتند، اختصاص یافت.

وی با اشاره به مبلغ 80 میلیارد تومانی در نظر گرفته شده برای افزایش فوق‌العاده ویژه کارکنان گفت: تاکنون 30میلیارد تومان آن تامین اعتبار شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها