تله فیلم هایی چون روز خدا ،تش ،در انتظار ناخدا،پاجنگرک و هامین جلوی دوربین رفته است

روایت چند داستان مختلف از فرهنگ بومی کشور

5 تله‌فیلم در مراکز استانی سیما با موضوع فرهنگ بومی مناطق مختلف کشور جلوی دوربین رفته است. این تله‌فیلم‌ها در مراکز کیش، چهارمحال و بختیاری، خلیج‌فارس، بوشهر و سیستان و بلوچستان در حال ساخت هستند.
کد خبر: ۴۳۶۵۶۸

فیلمی درباره بازگشت اسرا از جنگ

تله‌فیلم «روز خدا» به نویسندگی و کارگردانی بشیر آزادپور و به تهیه‌کنندگی رعنا سعادت‌نژاد به سفارش صدا و سیمای مرکز کیش تهیه و تولید می‌شود.

آزادپور در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: تله‌فیلم روز خدا روایت گوشه‌ای از تاریخ معاصر کشور را تصویر می‌کند.

داستان فیلم درباره لیلی و لیالی خواهران دو قلوی 8 ساله‌ای است که از بدو تولد، پدرشان را که در جنگ به اسارت درآمده، ندیده‌اند تا این‌که خبرآزادی پدر به روستا می‌رسد. هر یک از اهالی روستا که در حاشیه خلیج‌فارس است، سعی می‌کنند برای خوشامدگویی به او که پس از سال‌ها آزاد می‌شود و از اسارت برمی‌گردد، کاری انجام دهد.

عارفه عباس‌زاده، نرجس بلالی‌پور، فریده سلمانی، عبدالرضا بلوچی‌نژاد، حسین فیروزی و سعید موحدی بازیگران این فیلم هستند.

داستانی درباره آسیب‌های جامعه روستایی

تصویربرداری تله‌فیلم «تش» به تهیه‌کنندگی و نویسندگی فرشاد صالحی و کارگردانی داریوش ربیعی نیز در شبکه استانی سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

وی بیان کرد: جهانگیر، شخصیت اصلی داستان که فردی حدودا 50 ساله است در برابر اتفاقی ناخواسته در محیط خانوادگی‌اش با چالشی درونی و اجتماعی روبه‌رو می‌شود.

صالحی با بیان این‌که این تله‌فیلم، آسیب‌های جامعه روستایی را به تصویر می‌کشد، گفت: تصویربرداری این ‌فیلم تلویزیونی بزودی به اتمام می‌رسد و اواخر آذرماه آماده پخش خواهد شد.

حمیدرضا رافعی، جواد هیاریان، ژاکلین اعتصامی، کریم خودسیانی، حسین اصغریان، زهرا اسماعیلی، شیرین صمدی، آزاده اسماعیل‌خانی و سلیمه رنگ زن در این تله‌فیلم به ایفای نقش می‌پردازند.

وقتی ناخدا غرق می‌شود

همچنین با پایان مراحل تولید و فنی تله فیلم در انتظار ناخدا، این فیلم آماده پخش شد.

ابوالفضل شکیبا که این اثر را در مرکز خلیج فارس تولید کرده است، مهم‌ترین ویژگی این تله‌فیلم را فضای کاملا بومی دانست و گفت: در انتظار ناخدا اولین فیلم شبکه استانی خلیج فارس است که همه بازیگرانش بومی این استان هستند و با لهجه و گویش کاملاً محلی صحبت کرده‌اند.

داستان فیلم با غرق شدن پدر موسی که یک ناخداست در حادثه‌ای دریایی، آغاز می‌شود. دوست او ذبیح که خود را مدیون ناخدا می‌داند برای حمایت از خانواده وی با مادر موسی ازدواج می‌کند. موسی که توهم بازگشت پدر را دارد تلاش می‌کند از این امر جلوگیری کند؛ اما این موضوع حوادثی را در پی دارد.

در این فیلم محمد امین احمدی‌زاده، سیما پورسالاری و سیداحمد وحدانی نقش‌آفرینی کرده‌اند.

پاجنگرک در راه جشنواره فجر

تصویربرداری فیلم تلویزیونی «پاجنگرک» هم در مرکز بوشهر ادامه دارد. پاجنگرک را رامتین بالف به سفارش سیمای مرکز بوشهر تولید می‌کند.

تهیه‌کننده و کارگردان این فیلم تلویزیونی با اشاره به معنی واژه پاجنگرک گفت:‌ در گویش بوشهری پاجنگرک به معنی این پا و آن پا کردن برای انجام کاری است.

به گفته وی، تله‌ فیلم پاجنگرک قرار است در سی‌امین جشنواره فیلم فجر شرکت داده شود.این فیلم قصه 3 خانواده بی بضاعت است که در عمارتی تاریخی در بافت قدیمی شهر بوشهر زندگی می‌کنند با تصمیم میراث فرهنگی برای احیای عمارت، خانواده قصد اسباب کشی از خانه را دارند که با وصیت‌نامه‌ای در آب انبار خانه روبه‌رو می‌شوند.

علیرضا روان، حشمت غضنفر، میلاد عمومی، مهدی مکاریان، سهیل عباسی،‌ مهکامه زحمتکش و طاهر می‌گلی بازیگران این فیلم هستند.

قصه‌ای درباره عشق

علاوه بر این، تله‌فیلم «‌هامین» به تهیه‌کنندگی سید مهدی هاشمی و کارگردانی افشین علیزاده به سفارش صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان تولید می‌شود.

هاشمی گفت: این تله‌فیلم به محصول استراتژیک منطقه بلوچستان یعنی خرما می‌پردازد و داستانی را که سال 56 اتفاق افتاد روایت می‌کند.

داستان این فیلم از جایی شروع می‌شود که در نخلستان شهمیر هامین‌وار از نخل به زیر می‌افتد و جان می‌سپارد. انور، کودک شهمیر را که از داشتن مادر نیز محروم است به فرزندخواندگی می‌پذیرد. 20 سال بعد ما شاهد علاقه گراناز (دختر انور )و واحد (پسر شهمیر) هستیم.

وی اظهار امیدواری کرد: تله‌فیلم هامین تا پایان دی ماه آماده پخش شود.

حسن خنبری، محسن قصابیان، احمد علامه دهر، رضا خداداد بیگی، چنگیز نارویی، علی اصغر انصاف‌جو، سهیلا سرابندی و علی عراقچی بازیگران این ‌تله‌فیلم هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۳ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها