در حالی مسابقه‌های تیراندازی با کمان آسیا از پنجشنبه در تهران آغاز می‌شود که هنوز سایت رقابت‌ها آماده نیست

میزبانی ایران در میان غرش لودر و کامیون!

در شرایطی که رقابت‌های تیراندازی با کمان قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک از روز 28 مهرماه در تهران آغاز می‌شود، هنوز بساط میزبانی پهن نشده است و کریم صفایی رئیس فدراسیون تیروکمان سکوت را بهترین پاسخ به این وضعیت می‌داند.
کد خبر: ۴۳۵۷۴۳

میزبانی رقابت‌های معتبر قاره‌ای و جهانی یکی از دغدغه‌های اصلی رشته‌های مختلف ورزش ایران است، در این میان وقتی با هزار چانه‌زنی و رایزنی ایران به عنوان میزبان انتخاب می‌شود، تازه ناهماهنگی میان مسوولان هویدا می‌شود؛ درست مثل همین وضعیتی که در مسابقه‌های تیراندازی با کمان آسیا وجود دارد. در فاصله 48 ساعت به آغاز رقابت‌ها و با توجه به انصراف شهرداری برای میزبانی مسابقه‌ها در برج میلاد، مسوولان فدراسیون امیدوارند تا کار آماده‌سازی زمین تمرین سایت تیراندازی ورزشگاه آزادی تمام شود. آن هم در شرایطی که بیش از 10 لودر و کامیون دیروز در تلاش بودند زمین را مسطح کرده و آماده پهن شدن زمین چمن مصنوعی کنند. در حال حاضر کمانداران 5 کشور وارد تهران شده اند تا در کنار تیم‌های 19 کشور دیگر از روز چهارشنبه در سایت آزادی مسابقه‌های خود را شروع کنند. به هر حال باید امیدوار باشیم که این تلاش‌های پایانی و بدون توقف به نتیجه می‌رسد تا به جای لودر و کامیون، در زمین تمرین سایت تیراندازی باکمان آزادی، سیبل و کمان و کماندار بروید.

سوله مخصوص پذیرایی مسابقات به همراه کانکس‌هایی برای استقرار داوران، استراحت ورزشکاران، مرکز خبری و... نیز در همین زمین تمرین تعبیه خواهد شد. جالب این‌که دیروز کریم صفایی وقتی در نشست خبری خود مقابل خبرنگاران قرار گرفت، قبل از هر چیز تصریح کرد:در مورد دو موضوع، یکی چگونگی و جابه جایی مکان برگزاری مسابقه‌ها از برج میلاد به سایت آزادی و دوم ناآماده بودن سایت آزادی سوال نکنید، چرا که تمرکز فدراسیون تیروکمان در حال حاضر برای آماده‌سازی سایت و برگزاری مسابقات به نحو احسن است!

گرچه همین سکوت رئیس فدراسیون خود گویای عمق ناهماهنگی‌ها بین مسوولان و دستگاه‌های مختلف برای برگزاری این رقابت‌هاست، اما مشخص نیست با این وضعیت چه آشی برای اعتبار ورزش ایران پخته شود، با این حال صفایی خوشبینانه افزود: ما در حال حاضر برای جابه جایی مکان مسابقات به طور شبانه روزی تلاش می‌کنیم تا کشورمان میزبان شایسته‌ای باشد.به نظرم در این موقعیت سکوت بهتر از جواب است!

وی با بیان این‌که از مدت‌ها قبل برای برگزاری مسابقه‌ها برج میلاد و سایت آزادی را در نظر گرفته بودیم، گفت: اگر کمک مالی به موقع صورت می‌گرفت می‌توانستیم سایت آزادی را بموقع تمام کنیم؛ اما به خاطر اتفاقات صورت گرفته در عرصه ورزش، مشکلات بودجه و امکانات و تاخیر در آمدن وزیر ورزش، جملگی دست به دست هم داد تا این سایت بموقع آماده نشود.

رئیس فدراسیون تیراندازی باکمان گفت: من از شما رسانه‌ها و مسوولان می‌خواهم که دست ما را در این موقعیت بگیرید نه این‌که پای ما را ببندید. به طور قطع این‌که ما هنوز آماده برگزاری مسابقات نیستیم و این به خود ما بر می‌گردد نه شهرداری و نه وزارت ورزش.

وی افزود: من از همه مردم عذرخواهی می‌کنم و می‌گویم اگر سایت آزادی آماده نشد گزینه‌های دوم و سوم ما برای میزبانی آکادمی فوتبال و ورزشگاه آرارات است.

رئیس فدراسیون تیروکمان در پاسخ به پرسش پایانی خبرنگاران مبنی بر این‌که چرا شما این مشکلات را در نشست خبری ماه گذشته مطرح نکردید، گفت: نگاه ما به برگزاری این رقابت‌ها برنده به برنده بود. اگر همه کمک می‌کردند وزارت ورزش، شهرداری، فدراسیون و کشورمان برنده برگزاری این رقابت‌ها بود، اما ظاهرا همه می‌خواهند با نگاه بازنده به بازنده کار کنند. من شما رسانه‌ها را در این زمان کم باقیمانده تا رقابت‌های قهرمانی آسیا دعوت به صبر می‌کنم.

امید توفیقی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها