از این پس هیچ عضو هیات علمی نمی‌تواند بدون فعالیت فرهنگی ارتقا یابد

تمام دانشجویان شناسنامه فرهنگی می‌گیرند

معاون فرهنگی وزارت علوم با اشاره به ضرورت فعالیت فرهنگی برای استادان و دانشجویان، پیش‌شرط ارتقای استادان و مدرسان دانشگاه‌ها را از ابتدای شهریور امسال انجام فعالیت فرهنگی در دانشگاه‌ها عنوان کرد. غلامرضا خواجه سروی دیروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر این که آنچه که به شکل روزمره در حوزه فرهنگی صورت می‌گیرد، قانع‌کننده نیست، افزود: دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید باید به دانشگاه‌های پرنشاط تبدیل شوند که به این منظور، کمیته‌ای متشکل از 3 معاون وزیر برای افزایش نشاط و فعالیت‌های استادان و دانشجویان و همچنین اختصاص بودجه موظف شد‌ه‌اند.
کد خبر: ۴۳۳۰۹۶

بنابر اعلام این مسوول، از این پس هیچ عضو هیات علمی نمی‌تواند بدون فعالیت فرهنگی ارتقا یابد. خواجه سروی با اشاره به صدور کارنامه فرهنگی اجتماعی دانشجویان و کارنامه فرهنگی دانشگاه‌ها، توضیح داد: از این پس فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان به عنوان شناسنامه‌ای ثبت و ضبط می‌شود که این کارنامه برای آینده تحصیلی و شغلی دانشجویان نیز مهم خواهد بود.وی با اشاره به صدور کارنامه فرهنگی دانشجویان از سال جاری، در خصوص ارتباط خانواده‌ها با دانشگاه‌ها گفت: ازدواج دانشجویی یکی از بندهای استفاده از توان خانواده‌هاست که امیدواریم آیین‌نامه تجدیدنظر شده بتواند در این زمینه به دانشگاه‌ها کمک کند.

دخترانه پسرانه شدن کلاس‌ها ادامه دارد

معاون فرهنگی وزیر علوم، با اشاره به بحث ایجاد پردیس‌های جداگانه‌ دختران و پسران در راستای اجرای عمیق‌تر طرح عفاف و حجاب، اضافه کرد: بناست در هر استان یک دانشگاه دخترانه تاسیس شود که قطعا حضور دانشجویان در این دانشگاه اختیاری خواهد بود.

وی با بیان این‌که ما با ایده‌آل وضعیت عفاف و حجاب و پوشش در دانشگاه‌ها فاصله داریم، افزود: اما نسبت به گذشته وضعیت پوشش در دانشگاه‌ها بسیار بهتر شده است.

خواجه سروی با اشاره به بروز برخی اشکالات در جدایی دختران و پسران در برخی از دانشگاه‌ها، اظهار کرد: با توجه به این‌که اولین سال اجرای طرح جدایی کلاس‌های دختران از پسران است، اشکالاتی رخ می‌دهد که اجتناب‌ناپذیر است.

طراحی نشان ویژه شهدای علمی

معاون وزیر با اشاره به اولویت این وزارتخانه مبنی بر تاسیس یادمان‌های شهدا یا پردیس‌های دانشگاهی شهدا، تصریح کرد: همچنین در نظر داریم برای شهدای عرصه‌ جهاد علمی نشان ویژه شهدای جهاد علمی طراحی شود تا در مراسم دانشجویان جدیدالورود و فارغ‌التحصیلان دانشگاه از این نشان‌ها استفاده شود.خواجه سروی با اشاره به قانونمند نبودن برگزاری مراسم فارغ‌التحصیلی دانشجویان در دانشگاه‌ها، از ابلاغ آیین‌نامه مراسم دانش‌آموختگی به دانشگاه‌ها در آینده نزدیک خبر داد و با اشاره به منطبق نبودن زمان فعالیت دانشگاه‌ها با دو مناسبت «دهه فجر» و «هفته دفاع مقدس» در تقویم آموزشی دانشگاه‌ها، گفت: امسال وزارت علوم به دانشگاه‌ها توصیه کرد که می‌توانند سال تحصیلی خود را پیش از مهرماه شروع کنند.

وی با بیان این‌که متاسفانه برای زودتر شروع شدن سال تحصیلی، مشکل قانونی وجود دارد، افزود: این مشکل ظاهرا مربوط به قانونی از گذشته در وزارت آموزش و پرورش است و امیدواریم مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی این مساله را حل کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها