نایب رئیس کمیسیون قضایی :

همکاری با BBC اقدام علیه امنیت ملی است

نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس تأکید کرد: همکاری و کمک به رسانه رژیم سلطنتی انگلیس BBC، به دلیل رویکرد ضد انقلابی این رسانه، اقدام علیه امنیت ملی است.
کد خبر: ۴۳۰۷۵۷

حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی نماینده مردم بم و نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس با اشاره به بازداشت تعدادی از عوامل بی‌بی‌سی فارسی گفت: قطعاً همکاری با شبکه‌های تلویزیونی و ماهواره‌ای ضد انقلاب بر اساس قوانین جرم است.

وی در این باره افزود: در قانون مجازات اسلامی کسانی که از شبکه‌های تلویزیونی معاند و وابسته به دشمنان نظام حمایت و به آنها کمک کنند، باید به در دادگاه حاضر شده و نهایتاً بنا بر نوع همکاری انجام‌شده، محاکمه و مجازات خواهند شد.

نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس تصریح کرد: مجازات همکاری و کمک به رسانه‌های ضد انقلاب براساس نوع همکاری انجام شده حبس و محکومیت‌های سنگین است.

غضنفرآبادی افزود: براساس قوانین موجود، همکاری و کمک به رسانه رژیم سلطنتی انگلیس یعنی بی‌بی‌سی، به دلیل رویکرد عنادی و ضد انقلابی این رسانه، اقدام علیه امنیت ملی است و مجازات‌های مختص به این جرم هم در قانون مشخص شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها