متهم با ورود به سامانه‌های مخابراتی، پیامک‌ها را ارسال می‌کرد

ارسال هزاران پیامک تبلیغاتی از سوی هکر جوان

فردی که با هک و دسترسی غیرمجاز به یکی از سامانه‌های مخابراتی اقدام به ارسال انبوه پیامک کرده بود توسط ماموران پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اصفهان شناسایی و دستگیر شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرهنگ ستار خسروی، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اصفهان در این باره گفت: در پی هک و دسترسی غیرمجاز فرد یا افرادی به سامانه یکی از شرکت‌های فنی مهندسی مجری ارسال انبوه پیامک و ارسال تعداد زیادی پیامک تبلیغاتی از طریق این سامانه به تلفن همراه شهروندان و شکایت مسوولان این شرکت موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.
کد خبر: ۴۳۰۱۶۸

وی افزود: با جمع‌آوری و مستندسازی، سامانه اینترنتی مربوطه به صورت فنی و پلیسی بازنگری و مشخص شد متهم در اولین اقدام چندین هزار پیامک تبلیغاتی به مشترکان همراه اول سطح شهر ارسال کرده است.

این مقام مسوول تصریح کرد: در نهایت پس از بررسی مدارک و مستندات الکترونیکی، متهم که حسین (29 ساله)نام دارد شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شد.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت: با انتقال نامبرده به پلیس متهم در بازجویی‌های اولیه به جرمش اعتراف کرد.

خسروی با بیان این‌که متهم همراه پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد، خاطرنشان کرد: افرادی که فکر می‌کنند می‌توانند از طریق فضای مجازی و اینترنت به ارتکاب جرم دست بزنند و مخفی بمانند، کاملا در اشتباهند، چرا که پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات به منظور مقابله با جرایم اینترنتی راه‌اندازی شده و اجازه نخواهد داد عده‌ای سودجو و فرصت‌طلب با اقدامات خود به منافع و حقوق دیگران آسیب بزنند، لذا این کارآگاهان و متخصصان با متخلفان فضای مجازی با اقتدار و قاطعانه برخورد خواهند کرد.

این مقام انتظامی در پایان به کاربران هشدار داد در نگهداری و حفاظت از گذروا‍ژه‌ها و رمزهای عبور سامانه‌های اینترنتی و رایانه‌ای کوشا باشند و رمزها و اطلاعات دسترسی سیستم‌های رایانه‌ای خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.

خسروی خطاب به کاربران اینترنت گفت: در بازه‌های زمانی مشخص، رمزها و گذرواژه و اطلاعات دسترسی به سیستم‌های رایانه‌ای و اینترنتی خود را تغییر دهید.

وی افزود: توصیه می‌شود رمزها و اطلاعات دسترسی به سیستم‌های رایانه‌ای و اینترنتی و نرم‌افزار‌های امنیتی را در رایانه محل کار یا منزل ذخیره نکنید، چون هر لحظه امکان بازیابی و ریکاوری وجود دارد.

رئیس‌پلیس فتای اصفهان تصریح کرد: رمزها و اطلاعات امنیتی خود را ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک و اعداد و علائم خاص انتخاب کنید تا سارقان و هکرهای اینترنتی را در راهیابی به سیستم‌های رایانه‌ای ناکام بمانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها