ملاقات آخر با تاجر سلاح ترک

جزئیات بازداشت افسر فراری سوریه

یکی از مخالفان سوری با اشاره به جزئیات بازداشت افسر فراری ارتش سوریه اظهار داشت: وی در جریان کنفرانس مخالفان در پاریس قرار ملاقاتی با یک تاجر سلاح ترک در خارج از محل نشست داشت.
کد خبر: ۴۲۸۹۲۵

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "صلاح الدین بلال" مخالف سوری که در آلمان زندگی می کند و برای شرکت در کنفرانس مخالفان اخیراً به پاریس سفر کرده بود در اظهاراتی تاکید کرد؛ "حسین هرموش" افسر سابق ارتش سوریه که در ماه ژوئن گذشته به ترکیه گریخته بود، اخیرا با گیر افتادن در یک تله اطلاعاتی دستگیر شد.

وی افزود: هرموش هنگام برگزاری کنفرانس مخالفان سوری در پاریس، دیداری با یک تاجر سلاح ترک داشت. این تاجر سلاح برای تجهیز تسلیحاتی مخالفان سوری ابراز آمادگی کرده بود.

صلاح الدین بلال که مخالفان سوری در آلمان است، افزود: در همان روز هرموش ناپدید شد و به سوریه بازگردانده شد.

تلویزیون سوریه پنج شبه گذشته اعترافات حسین هرموش را پخش کرد. این افسر سوری در ماه ژوئن از ارتش سوریه در مخالفت با نحوه برخورد با تظاهرات کنندگان در این کشور جدا شد و به ترکیه گریخت. وی پس از اعلام جدایی از ارتش سوریه یگان افسران آزاد را تشکیل داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها