خرید خرما از نخلداران خوزستانی آغاز شد

معاون برنامه‌ریزی استاندار خوزستان گفت: خرید خرما از نخلداران خوزستانی به ازای هر کیلوگرم 490 تومان آغاز شد. اسماعیل عامری گلستان افزود: این نرخ حداقل قیمت تعیین شده برای خرید خرمای درجه یک استان خوزستان است و نخلداران می‌توانند خرمای خود را با قیمت بالاتر به بخش خصوصی به فروش برسانند و در صورت نبود خریدار می‌توانند با این قیمت به دولت بفروشند.
کد خبر: ۴۲۸۴۰۱

به گزارش مهر، وی افزود: امسال 400 میلیارد ریال در قالب تسهیلات به منظور خرید خرما در اختیار بانک‌های استان قرارگرفته است.مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این خصوص گفت: پیش‌بینی می‌شود که امسال 175 هزار تن خرما از نخیلات استان برداشت شود که در مقایسه با سال گذشته 18 درصد افزایش داشته باشد.

حلیم کوتی با بیان این‌که امسال با اقدامات انجام‌شده هم کیفیت و هم کمیت خرما در استان افزایش یافته است، تصریح کرد: امسال 75 هزار تن خرما از نخلداران استان خوزستان خریداری می‌شود که همه آن به صادرات اختصاص دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها