حسن عباسی با بیان اینکه بازی روز جمعه میان 2تیم استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز در مجموع 40مصدوم برجای گذاشت، به ایسنا گفت: 36 تماشاچی این بازی سرپایی و در محل درمان شدند.
وی با بیان اینکه 4 مصدوم نیز به علت آسیبدیدگی جدی، ضربه و سقوط از پله به بیمارستان منتقل شدند، گفت: حال عمومی این تماشاچیان مساعد گزارش شده است.
عباسی با بیان اینکه در برگزاری این بازی 5 دستگاه آمبولانس، 3 دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک موتور آمبولانس برای ارائه خدمات به مصدومان حضور داشتند، اضافه کرد: 26 پزشک و پرستار برای درمان مصدومان و خدمات اورژانسی در این بازی در استادیوم حضور داشتند.
در ارتباط با مسابقه فوتبال میان 2 تیم استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز، سرهنگ قادر کریمی، معاون عملیات پلیس تهران اعلام کرد، تعدادی از تماشاگرنماها که قبل از شروع بازی قصد درگیری با یکدیگر را داشتند، دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند و در پایان مسابقه تماشاگران 2تیم بدون کوچکترین تنش ورزشگاه را ترک کردند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....