انهدام 393 باند قاچاق کالا در کشور

رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز از انهدام 393 باند قاچاق کالا و ارز و دستگیری بیش از 32هزار متهم در این ارتباط خبر داد.
کد خبر: ۴۲۷۵۸۶

 به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، سرهنگ فتح الله زمانیان صبح امروز  در جمع خبرنگاران با اشاره به طرح های مختلف پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز اعلام کرد: این طرح ها بصورت مستمر ادامه داشته و اولویت برخورد پلیس آگاهی با قاچاقچیان دانه درشت اقتصادی است که در این ارتباط تاکنون بالغ بر 25هزار 778 پرونده قاچاق کالا در پنج ماهه اول سال تشکیل شده است که 981 پرونده مربوط به قاچاقچیان دانه درشت است که ارزش هریک از پرونده های آنها بیش از یکصد میلیون تومان بوده است.

سرهنگ زمانیان در ادامه به مبارزه با قاچاق سوخت اشاره کرد و گفت:در پنج ماهه امسال 44 میلیون لیتر انواع سوخت قاچاق کشف و 252 نفر نیز در این ارتباط دستگیر شده اند.

وی همچنین از توقیف دو فروند کشتی و یک فروند لنج در ارتباط با قاچاق سوخت خبر داد.

رئیس پلیس مبارزه با قاچاق و ارز از انسداد و کنترل فیزیکی مرزها خبر داد و گفت: تاکنون در پنج ماهه اول امسال سه میلیاردو976 میلیون 446 هزار ریال انواع کالای قاچاق کشف و ارزشگذاری شده است.

زمانیان با هشدار به مردم و اعتماد به تبلیغات شبکه ای ماهواره ای در ارتباط با خرید کالا از شبکه های بی نام و نشانی که بعضا مدعی قانونی و استاندارد بودن کالاهای عرضه شده را دارند، گفت: این تبلیغات دروغین و اغواکننده که منجر به فروش کالاهای تقلبی می شود که به صورت جدی در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قراردارد و با فروشندگان و توزیع کنندگان آن برخورد شده و تاکنون مقادیر قابل توجهی از این داروهای تقلبی نیز کشف و امحاء شده است داروهایی که می تواند سلامت جامعه را با مخاطره جدی روبرو کند.

رئیس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به پرسش جام جم مبنی بر برخورد پلیس با قاچاق میوه در کشور در حالی که میوه باغداران خریداری ندارد، گفت: پلیس آگاهی آمادگی دارد در این ارتباط نیز ماموریت های خود را انجام داده و تاکید می کنیم اگر میوه ها از کانال غیررسمی وارد کشور شود با آن برخورد کرده و اقدامات قانونی را انجام خواهیم داد.

ناصر صبوری – دبیر گروه حوادث

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها