به گزارش ایرنا، بعضی از مسافران در فضای سبز کنار این رودخانه نشسته و با حسرت به علفهای رویش کرده در کف این رودخانه خشک شده، نظاره گر هستند و افسوس میخورند که چرا در این ایام به اصفهان آمدهاند.
هم اکنون از مسیر 350 کیلومتری زاینده رود از سراب تا پایاب، این رودخانه تنها در مسیر 120 کیلومتری پس از خروجی سد زاینده رود جریان دارد و بقیه این مسیر خشک و بی آب است.
کاهش 60 درصدی حجم ذخیره سد زاینده رود از یک طرف و کاهش 42 درصدی ورودی آب این رودخانه در مقایسه با ورودی بلند مدت باعث شده تا خروجی سد بشدت کاهش یافته و جریان زاینده رود به شهر اصفهان نرسد و نصف جهان از دیدار زنده رود محروم شود.
تعدادی از مسافران ابراز امیدواری کردند که درسفر بعدی به این شهر شاهد خروشان شدن آب این رودخانه با مصفا و تاریخی این شهر باشند.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....