حافظی تاکید کرد:

تامین اجتماعی فقط مجری حقوق همسان‌سازی

مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی با بیان این‌که حقوق همسان‌سازی بازنشستگان به عنوان یارانه از سوی دولت پرداخت می‌شود، تاکید کرد: تامین اجتماعی تنها مجری آیین‌نامه مربوط به همسان‌سازی است و درباره میزان این حقوق تصمیم‌گیری نمی‌کند.
کد خبر: ۴۲۳۶۹۹

رحمت‌الله حافظی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در آیین‌نامه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با بازنشستگان کشوری که مصوب هیات دولت است، جدولی وجود دارد که براساس آن، میزان حقوق همسان‌سازی تعیین می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که تامین اجتماعی تنها مجری این مصوبه با پایبندی به جدول یادشده است، گفت: با وجود این‌که در سال 89 هیچ اعتباری بابت همسان‌سازی به این صندوق پرداخت نشد، اما پرداختی‌های این حوزه متوقف نشد.

حافظی با بیان این‌که در سال 90 نیز، یک‌هزار و 200 میلیارد تومان سهام برای این منظور در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: این سهام هنوز در اختیار صندوق تامین اجتماعی قرار نگرفته و این در حالیست که پرداخت حقوق همسان‌سازی بازنشستگان، امسال نیز همچون دو سال گذشته ادامه یافته و قطع نشده است.

حافظی با بیان این‌که معمولا واگذاری سهام به نیمه دوم سال می‌کشد، اظهارکرد: از آنجا که ممکن است پروسه فروش سهام حتی به سال آینده موکول شود، صندوق تامین اجتماعی از منابع داخلی خود نسبت به اجرای مصوبه همسان‌سازی اقدام کرده و پرداخت‌ها را انجام داده است، بنابراین بازنشستگان از این بابت دغدغه‌ای نداشته باشند.

مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی با اشاره به این‌که دولت حقوق همسان سازی را به عنوان یارانه می‌شناسد، اظهارکرد: صندوق تنها باید پیگیر باشد تا پایان هر سال، اعتبارات لازم برای اجرای همسان‌سازی در بودجه پیش‌بینی شود.

وی با بیان این‌که مجلس شورای اسلامی نسبت به همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نظر مثبتی دارد، یادآور شد: این پرداختی‌ها تا زمانی که اعتبار اجرای آن در بودجه پیش‌بینی شود، ادامه خواهد یافت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها