رضا رحیمینسب، نماینده خرمآباد و عضو کمیسیون اجتماعی در گفتوگو با «جامجم» با بیان اینکه این لایحه فوریتی در کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته و نمایندگان به آن رای دادهاند، گفت: البته براساس تصمیم اکثریت مقرر شده تبصره این لایحه درخصوص اینکه روز بعد از تعطیلات رسمی نیز تعطیل باشد، حذف شود.
این عضو کمیسیون اجتماعی یادآور شد: مجلس بر این عقیده است که 2 روز تعطیلی کافی است و تقارن آن با روزهای تعطیل نمیتواند دلیل خوبی برای افزایش یک روز دیگر بر تعطیلات رسمی کشور باشد.
وی اظهار امیدواری کرد این لایحه هفته آینده در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار گیرد.
جواد آرینمنش، نماینده مشهد و نایب رئیس کمیسیون فرهنگی هم که کمیسیون متبوعش به صورت فرعی، این لایحه فوریتی را بررسی کرده نیز در گفتوگو با «جامجم» یادآور شد: کمیسیون فرهنگی نیز کلیات این لایحه را به تصویب رسانده و با نظر کمیسیون اجتماعی درخصوص حذف تبصره آن، موافقت خود را اعلام کرده است.
وی خاطرنشان کرد: تصمیم مجلس در قبال تعطیلات به این ماه رمضان خواهد رسید.
از سوی دیگر، حسین سبحانینیا عضو هیات رئیسه مجلس نیز در پاسخ به سوال خبرنگار ما در مورد احتمال بررسی خارج از نوبت این لایحه در صحن علنی اعلام کرد: در صورتی که 50 نفر از نمایندگان برای بررسی آن، درخواست کتبی به هیات رئیسه بدهند، روز سهشنبه «لایحه افزایش تعطیلی عید سعید فطر» در صحن علنی مجلس در دستور کار قرار خواهد گرفت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم