1996 نفر مردادماه در تهران درگذشتند

پذیرش روزانه 133 فوتی در بهشت زهرا (س)

معاون سازمان بهشت زهرا (س) گفت: آمار درگذشتگان تهران در نیمه اول مرداد ماه 90 یکهزار و 996 متوفی بوده است.
کد خبر: ۴۲۱۷۸۲

اسماعیل دانش پژوه در گفتگو با مهر اعلام کرد: نیمه اول مرداد ماه امسال  تعداد یکهزار و 996 متوفی در بهشت زهرا (س) پذیرش شده است.

وی افزود: از تعداد کل فوت شدگان شهر تهران در نیمه اول مرداد ماه  تعداد یکهزار و 131 مورد  مذکر، 765  مورد مؤنث و 100 مورد نوزاد بوده است.

کمترین تعداد فوت شدگان از نظر سنی مربوط به رده سنی 5 تا 9 سال با تعداد هفت مورد و 0.35 درصد کل فوت شدگان و بیشترین تعداد فوت شدگان از نظر سنی به رده سنی 65 سال به بالا با تعداد یکهزار و 19مورد و 51.05 درصد تعلق دارد.
 
بر پایه این گزارش، کمترین تعداد درگذشتگان از نظر منطقه مسکونی به منطقه 22 با تعداد 3 مورد  با میزان 0.15 درصد از کل فوت شدگان و بیشترین آن با میزان 5.81 درصد با تعداد 116مورد از کل فوت شدگان به منطقه 4 تعلق دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها