
به گزارش مهر، مرکز هدایت عملیات بحران (EOC) اورژانس کشور اعلام کرد: در مجموع 141 آمبولانس برای انتقال مجروحان این سوانح به محل حادثه اعزام شدهاند.
بنابراین گزارش مهمترین حوادث اعلام شده در این هفته برخورد دو دستگاه تریلی با پراید و پژو پارس با پراید در محور باغملک به هفتگل در استان خوزستان و محور رشت به انزلی در استان گیلان بوده که در مجموع منجر به اعزام 4 دستگاه آمبولانس اورژانس پیش بیمارستانی به محل حوادث، مجروح شدن 13 نفر و کشته شدن 2 نفر از هموطنانمان شد.
بنابر اعلام اورژانس کشور یکی نکات ایمنی در طول سفر در حوادث جادهای اینست که مسافران از حمل بارهای سنگین و حجیم خارج از ابعاد اتومبیل و بیش از حد مجاز بپرهیزند.
برپایه این گزارش به همراه داشتن جعبه کمکهای اولیه، کپسول آتشنشانی، تجهیزات ایمنی ترافیک مثل مثلث احتیاط، چراغ قوه، همراه داشتن دفترچه بیمه و داروهای مورد نیاز بیماران در طول سفر ضروری است.
این گزارش میافزاید: رانندگان در حین رانندگی از کشیدن سیگار، صحبت کردن با تلفن همراه، خوردن و آشامیدن، مشاجره و شوخی به دلیل کاهش تمرکز در حین رانندگی خودداری کرده و در صورت مصرف داروهایی که بر هوشیاری و سرعت واکنش راننده تأثیر منفی دارد از رانندگی خودداری کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد