شکیب:

شهرداری درباره فروش تراکم پاسخگو نیست

رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورای اسلامی شهر تهران با انتقاد از پاسخگو نبودن شهرداری درباره میزان فروش تراکم گفت: شهردار تهران باید به شورا بیاید و دراین‌باره پاسخ اعضای شورای شهر را بدهد.
کد خبر: ۴۲۱۱۱۹

به گزارش فارس، حمزه شکیب در سیصد و نود و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران به پاسخگو نبودن شهرداری تهران درباره میزان فروش تراکم اشاره و اظهار داشت: از لحاظ اقتدار شورا این حق اعضای آن است که از شهرداری سؤالی بپرسند و شهرداری پاسخ دهد.

وی افزود: در حال حاضر یک سال است که درباره میزان فروش تراکم سؤال می‌شود اما شهرداری در این زمینه پاسخگو نیست؛ این یک مسئله شهرسازی است که بار پیگیری آن بر دوش شورای شهر است.

رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: شهردار تهران باید به شورا بیایند و در این باره پاسخ دهند.

وی افزود: به عنوان مثال حسن بیادی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در خصوص زمین‌های چهاردانگه سؤالاتی را مطرح کرده اما شهرداری به آنها پاسخی نداده است؛ نباید این طور باشد که جلساتی فرمالیته تشکیل دهیم اما کاری انجام نشود.

شکیب گفت: ما جایگاه حقوقی هم داریم که اگر شهرداری همکاری نکند می‌توانیم از این جایگاه استفاده کنیم.

دانشجو : شورای شهر از ظرفیت‌های قانونی خود استفاده کند

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به پاسخگو نبودن شهرداری تهران به پرسش‌های مطرح شده در شورا از این نهاد، گفت: ظرفیت‌های قانونی شورای شهر فقط در حد سؤال از شهرداری نیست و ظرفیت‌های بیشتری وجود دارد.

خسرو دانشجو  هم درباره پاسخگویی شهرداری به پرسش‌های اعضا با بیان این مطلب افزود: شورا بر حسب مقررات ظرفیت‌ هایی دارد که یکی از آنها طرح سؤال است و وقتی مطرح می‌شود شهرداری موظف به پاسخگویی است.

وی با طرح این پرسش که چرا شهرداری میزان فروش تراکم را اعلام نمی‌کند، چرا اعتبارات سالهای گذشته به درستی هزینه نشده و اینکه چرا شورای شهر تاکنون از ظرفیت‌های قانونی خود استفاده نکرده، گفت: فکر می‌کنم حداقل در شورا این تفکر وجود دارد که مجموعه شهرداری و شورا در فضایی آرام می‌توانند به وظایفشان عمل کنند.

سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: بعد از تذکر شکیب رئیس کمیسیون توسعه و عمران شورا به این فکر افتادم که می‌طلبد در شرایطی که شورا از ظرفیت‌های قانونی خود استفاده نمی‌کند شهرداری هم تلاشی برای پاسخگویی داشته باشد.

وی با اشاره به طرح سؤالات بیادی نایب رئیس شورا و شکیب رئیس کمیسیون عمران شورا، اظهار داشت: اگر شهرداری نیز با ما هم نظر است که در فضای آرام کارها بهتر پیش می‌رود بهتر است برای حفظ آن تلاش کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها