حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
مصطفی رضا حسینی نماینده شهر بابک در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به اولویت های کاری در وزارت نفت گفت: توسعه و فعال نمودن مجموعه نفتی ایران در میادین مشترک نفت و گاز در پارس جنوبی یکی از اولویت های این وزارتخانه است و در واقع میادین مشترک نفت و گاز در پارس جنوبی را میتوان به عنوان یک اولویت مهم پیش روی وزارت نفت یاد کرد که انتظار ما این است تا آقای رستم قاسمی وزیر نفت به آن توجه داشته باشد.
وی تاکید کرد: متأسفانه ایران در حوزه های مشترک گاز و نفت در مقایسه با رقبای خود نه تنها همگام با دولت هایی که حوزه مشترک دارد حرکت نکرده بلکه علیرغم تاکیداتی که بر فعال بودن در این حوزه از سوی مقامات ارشد جمهوری اسلامی بر آن شده، متأسفانه این کم کاری همواره مشهود بوده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس افزود: از این رو وزیر جدید باید راهبرد خود در این وزارتخانه را به گونه ای طراحی کند که نه تنها کم کاری گذشته جبران شود بلکه برنامه ریزیها و رویکردها باید به سمتی باشد که بتوانیم فاصله خود را با رقبا در این عرصه به حداقل برسانیم.
رضاحسینی عدم ثبات مدیریتی در این وزارتخانه را یکی از مشکلات آن ذکر کرد و گفت: متأسفانه طی سال های اخیر و بخصوص در دولت نهم و دهم که سکان آنرا دکتر احمدی نژاد به دست گرفت شاهد عزل و نصب های ناگهانی بودیم که نتیجه کار نشان داد این عزل و نصب ها بدون در نظر گرفتن برخی مسایل بوده و کمتر تدبیری در این عزل نصب ها بکار گرفته شد.
وی با بیان اینکه همین بی تدبیری ها منجر به بروز بیش از پیش بی ثباتی در این مجموعه شد، اظهار داشت: بر این اساس به جرأت می توان گفت وزارت نفت در وضعیت کنونی نیاز به وزیری دارد که بتواند وزارتخانه را از این آشفتگی نجات داده و با برخورداری از ویژگی های یک مدیر توانمند ثبات در مجموعه مدیران را به آن برگرداند.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه وزیر نفت باید از نفت به عنوان ابزاری برای تحقق صلح استفاده کند، افزود: نفت و مدیری که بر رأس این وزارتخانه می نشیند از یک رویکر دیگر دارای اهمیت بسزایی است چرا که از یک منظر شاید نتوان وزارت نفت را به لحاظ حوزه عملکرد آن شبیه وزارت خارجه دانست که وزیر این وزارتخانه در عرصه های بین المللی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران حضور دارد و در حال حاضر با توجه به اینکه ایران ریاست اوپک را نیز بر عهده دارد لذا این حضور و بروز پرنگ تر از گذشته است.
رضاحسینی گفت: بهره مندی مردم ایران از منافع ناشی از فروش نفت بحثی که همزمان با انتخابات ریاست جمهوری یکی از محوری ترین شعارهای انتخاباتی شده بود که این موضوع پس از انتخابات بدون هیچ تاثیری در سرنوشت اقتصادی مردم از گرمای آن کاسته می شود و در واقع این شعار به فراموشی سپرده خواهد شد.
وی افزود: بدهکاری هند و چین به عنوان طرفین خریدار نفت از ایران این روزها در خبرها بیش از گذشته خودنمایی می کند سئوالی که مطرح می شود این است که آوردن نفت بر سر سفره مردم حال به سئوال دیگری تغییر محتوا داده که نفت قرار بود بر سر سفره ایرانی ها بیاید، در نبود راهبرد مناسب سر از سفره چینی ها و هندی ها سر در آورد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....