به گزارش مهر، جواد قناعت بعد از ظهر یکشنبه در جمع ائمه جمعه و مدیران کل استانی اظهار داشت: به ثمر نشستن این دوپروژه حاصل خون دل خوردن وزحمات شما مدیران وا ئمه جمعه است.
وی تاکید کرد: باید ضعف ها و کاستیها را با تدبیر و تعامل مدیریت کنیم تا به فرموده مقام معظم رهبری آینده ی روشن برای کشور رقم بخورد.
وی افزود : پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی علیآبادکتول و سیمان پیوند گلستان از سری مصوبات سفر هیئت دولت به استان بوده که فردا صبح با حضور دکتر محمود احمدی نژاد و هیئت همراه به بهرهبرداری میرسد.
استاندار عنوان کرد: با افتتاح کارخانه سیمان پیوند گالیکش ما رادر مصرف سیمان در داخل استان بینیاز کرده و استان گلستان به جمع صادرکنندگان سیمان در کشور می پیوندد.
قناعت تصریح کرد: با افتتاح پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی علیآبادکتول علاوه بر بینیاز استان در مصرف برق، استان آمادگی صادرات برق به دیگر نقاط و خارج از کشور پیدا می کند.
به گفته وی، با بهرهبرداری از این پروژهها ضمن ایجاد اشتغال پایدار، رونق اقتصادی در استان فراهم می شود.
این نیروگاه که هر شش واحد آن به طور کامل در مدار تولید قرار گرفته، در 6.5 کیلومتری شهر علی آباد کتول در زمینی به مساحت 68 هکتار واقع شده است.
فاز نخست بخش گاز نیروگاه سیکل ترکیبی علی آباد کتول (گلستان) که با سرمایه گذاری بخش خصوصی اجرا شده است، این نیروگاه در فاز نخست با شش واحد گازی هر یک به ظرفیت 162 مگاوات در مجموع به میزان 972 مگاوات (در شرایط ایزو) به روش "ساخت، بهره برداری و مالکیت" (Build.Operate.Owne) با سرمایه گذاری بخش خصوصی احداث شده است.
همچنین کارخانه سیمان پیوندگالیکش نیز از دیگر طرحهایی است که با هزینه 1700 میلیارد ریالی و با حضور رئیس جمهور فردا افتتاح می شود.
این کارخانه قادر است روزانه سه هزار و 300 تن کلینکر تولید می کند و با بهره برداری از این کارخانه، 300 نفر به طور مستقیم و 700 نفر، غیرمستقیم در بخشهای حمل و نقل، معدن، خدمات و صنایع جانبی مشغول به کار می شوند.
مجوز ساخت این واحد تولیدی در سال 1382 صادر و در سال 1383 با جابجایی محل احداث کارخانه، عملیات اجرایی ساخت آن آغاز شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم