سلطانخواه خبر داد:

رشد 75 برابری سهم ایران در تولید علم

معاون رییس جمهور گفت: سهم ایران در تولید علم جهان نسبت به 15سال پیش، 75 برابر رشد داشته و در سال2010به 1.18درصد رسیده است.
کد خبر: ۴۱۶۲۰۳

به گزارش واحد مرکزی خبر، معاون علمی و فناوری رییس جمهور گفت: تعداد مقالات ایرانی در موسسه بین‌المللی اطلاعات علمی (ISI) در سال 1389، به بیش از 18 هزار مقاله رسید که معادل 24 مقاله به ازای هر 100 هزار نفر است.

دکتر سلطانخواه افزود: البته برای رسیدن به اهداف نقشه جامع علمی کشور، این آمار باید به 80 مقاله به ازای100هزار نفر برسد.

وی گفت: یک شاخص مهم ارزیابی پیشرفت علمی کشور، تولید مقالات علمی و تعداد نشریات علمی آن است، به همین دلیل حمایت از نشریات علمی را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور یکی از اهداف این معاونت را حمایت از نشریات به منظور نمایه شدن در پایگاه داده‌ها خواند و گفت: در سال 1389با تخصیص 36 میلیارد ریال از 507 نشریه حمایت کردیم که این آمار در سال 1387، حمایت 27 میلیارد ریالی از 384 نشریه بود.

دکتر سلطانخواه افزود: در حال حاضر بیش از 800 نشریه علمی کشور از وزارت علوم، فناوری و تحقیقات، وزارت بهداشت و آموزش پزشکی و حوزه علمیه مجوز نشر دارد.

وی اضافه کرد: نشریاتی را حمایت کردیم که تلاش کرده بودند در پایگاه داده‌های داخلی یا بین المللی نمایه شوند و این کار عامل مشوقی برای ارتقای نشریات بود.

همایش ملی نشریات علمی کشور برای رایزنی به منظور ارتقای کیفی و کمی این نشریات فردا برگزار می‌شود.

در این همایش که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزارکننده آن است، مدیران مسئول و سردبیران نشریات علمی کشور حضور خواهند یافت و به بررسی الکترونیکی‌سازی نشریات، نمایه‌سازی آنها و ارزیابی عملکرد نشریات می‌پردازند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها