تراکم تشویقی برای مالکان بافتهای فرسوده

شرایط واگذاری یک طبقه تراکم تشویقی برای نوسازی واحدها و بافتهای فرسوده اعلام شد.
کد خبر: ۴۱۴۶۸

دکتر حسن زیاری ، رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای اسلامی شهر تهران گفت : براساس آیین نامه تنظیم شده از سوی این کمیسیون ، بلوکهایی که 50 درصد واحدهای آنها کمتر از 100 متر مربع یا عرض 50 درصد معابر آنها کمتر از 6 متر یا 50 درصد واحدهای ساختمانی آن فرسوده باشد ، فرسوده و غیرمقاوم تلقی می شوند.

  • به واحدهای مسکونی فقط یک طبقه تراکم تشویقی داده می شود که اعطای این امتیاز نیز مشروط به تخریب و نوسازی و رعایت اصلاح گذر و آیین نامه 2800 بناست.

  • وی افزود: بلوکهایی که یکی از شرایط یاد شده را داشته باشند ، فرسوده قلمداد و مشمول اعطای یک طبقه تراکم اضافی ، تخفیف در احداث پارکینگ ، کاهش عوارض و ارائه تسهیلات و امتیازات ویژه می شوند. رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای اسلامی شهر تهران ، همچنین گفت : اما بلوکهای واقع در مناطق یک ، 2 ، 3 ، 5 و 6 شهرداری باید دارای 2 ویژگی یاد شده باشند تا بلوک (بافت) فرسوده تلقی شوند که این امر امتیازی برای بلوکها و بافتهای فرسوده جنوب شهر محسوب می شود. وی با اشاره به ویژگی های واحد مسکونی فرسوده بیان کرد: ساختمانی که به لحاظ بنا دارای سیستم سازه ای مقاوم نبوده یا قبل از ابلاغ مصوبه 2800 احداث شده یا به لحاظ سکونتی ، زیست محیطی و استحکام دارای شرایط مناسبی نباشد ، واحد مسکونی فرسوده و غیر مقاوم تلقی خواهد شد. زیاری تصریح کرد: واحدهایی که یکی از این ویژگی ها را داشته باشند ، واحد مسکونی فرسوده قلمداد می شوند. البته ساختمان هایی که پس از ابلاغ مصوبه 2800 احداث شده ، اما این آیین نامه در آن رعایت نشده باشد ، واحد غیر مقاوم به شمار می آید. وی گفت : تشخیص فرسوده بودن یا نبودن واحد یا بلوک به تشخیص مهندس مشاور منطقه ، با توجه به آیتمهای زیستی و سکونتی شهرسازی و تایید آن از سوی معاون شهرسازی منطقه است . رئیس کمیسیون فنی و عمرانی شورای اسلامی شهر تهران افزود: به واحدهای مسکونی تنها یک طبقه تراکم تشویقی داده می شود که اعطای این امتیاز نیز مشروط به تخریب و نوسازی و رعایت اصلاح گذر و آیین نامه 2800 بناست.
    newsQrCode
    ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

    نیازمندی ها