سرهنگ حسینزاده رئیسپلیس آگاهی استان اصفهان در این باره به «جامجم»گفت: به دنبال تحت کنترل قرار گرفتن مجرمان سابقهدار در استان اصفهان، روز گذشته ماموران پلیس آگاهی اطلاع پیدا کردند، 2 سارق مسلح که از مجرمان سابقهدار هستند، قصد دارند با حمله مسلحانه به یک طلافروشی، این محل را مورد دستبرد قرار دهند.
رئیسپلیس آگاهی استان اصفهان افزود: با به دست آمدن این اطلاعات، تیمهای عملیات و ضربت پلیس آگاهی با حضور در محل و تحت نظر قرار دادن طلافروشیها، بعدازظهر دیروز (شنبه) با مشاهده این دو سارق مسلح که با یک خودروی زانتیای مسروقه در حال تردد بودند، محل را به محاصره درآوردند و هنگامی که 2 تبهکار مسلح قصد ورود به طلافروشی را داشتند، با مشاهده ماموران به سوی پلیس تیراندازی کردند.
حسینزاده افزود: در پی این اقدام مجرمانه، درگیری مسلحانه میان ماموران و دزدهای مسلح آغاز شد که در این درگیری یکی از سارقان از ناحیه گردن هدف اصابت گلوله قرار گرفت و با دستگیری دیگر سارق مسلح، دزد مجروح به بیمارستان منتقل شد.
رئیسپلیس آگاهی استان اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر هر دو متهم تحت مراقبت پلیس قرار گرفتهاند که نتیجه اقدامات بعدی پلیس و اعتراف سارقان مبنی بر ارتکاب جرایم اعلام خواهد شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم