نکته روز

ناز و کرشمه دروازه‌بان‌ها

یک قانون غلط و پر حرف و حدیث باعث گرانی قیمت دروازه‌بانان در فوتبال ایران و ناز و کرشمه آنان شده است. در چنین اوضاع و احوالی که طبق تاکید سازمان لیگ حضور دروازه‌بانان خارجی در لیگ برتر فوتبال ایران غیرقانونی است، بازار کاذبی پیرامون چند نفر از دروازه‌بانان مطرح داخلی ایجاد شده تا آنان نیز این وسط برای خود کلی کلاس گذاشته و قیمت‌های خود را غیرمتعارف بالا ببرند.
کد خبر: ۴۱۴۲۲۴

سیدمهدی رحمتی دروازه‌بان اول تیم ملی که طی 3ـ2 سال گذشته خود را در عرصه دروازه‌بانی بی‌رقیب دیده، نفر اول تمام جنجال‌های فصل نقل و انتقالات بوده است. او در فصل قبل و طبق آنچه خودش نیز روی آن صحه گذاشت از سپاهان 777 میلیون تومان و البته با کلی پاداش دریافت کرد تا در پایان فصل نیز وسوسه شود که این مبلغ را افزایش داده و به قیمت رند یک میلیارد تومان برساند. هر چند البته این وسط رحمتی در آن واحد با دو سه تیم مشغول مذاکره شد، اما طبق آنچه از سوی سرپرست باشگاه پرسپولیس اعلام شده، او خواهان دریافت این مبلغ به همراه پرداخت 200 میلیون تومان مالیات قرارداد از سوی باشگاه پرسپولیس و نیز پرداخت 100 میلیون تومان به مدیر برنامه‌های خود شده است.

موضوعی که البته همراه سایر درخواست‌های او برای جذب یک بازیکن دیگر از سوی پرسپولیس و جواب کردن علیرضا حقیقی دروازه‌بان اول سرخ‌ها، با مخالفت حبیب کاشانی همراه شد تا رحمتی سر از تیم استقلال درآورد.

هر چند بیان چنین مساله‌ای از سوی کاشانی، شاخک‌های سازمان لیگ را تیز کرده و اعلام شده که رحمتی در بازگشت تیم ملی از اردوی اتریش باید با حضور در این سازمان پاسخگوی ابهامات موجود باشد، اما بی‌تردید نمی‌توان قبول کرد که دروازه‌بان ملی‌پوش فوتبال ایران با رعایت سقف قرارداد، سر از تیم استقلال درآورده باشد. بویژه این‌که گفته می‌شود استقلالی‌ها با سیدجلال حسینی مدافع مورد نظر رحمتی نیز به توافق رسیده‌اند تا ابهام‌ها در این مورد دوچندان شود.

جدا از این فعل و انفعال‌ها که به طور طبیعی باید انتظار داشت در مرجع رسیدگی‌کننده فدراسیون فوتبال مورد توجه قرار گیرد، نکته مهم و اساسی این است که قانون عدم حضور دروازه‌بانان خارجی در تیم‌های لیگ برتری به این شرایط دامن زده است تا تعدادی محدود از دروازه‌بانان وطنی اوضاع را وفق مراد ببینند.

به قول جلال چراغپور کارشناس فوتبال، اگر ورود دروازه‌بان خارجی به فوتبال ما آزاد بود، قیمت بازیکنان داخلی اینقدر بالا نمی‌رفت. وی معتقد است اگر جذب دروازه‌بان خارجی را آزاد می‌کردند، وقتی از بازیکن داخلی پیشنهاد 500 میلیونی می‌رسید، به او می‌گفتند که ما یک بازیکن خارجی می‌آوریم که 100 میلیون می‌گیرد و تو را هم نمی‌خواهیم.

به هر حال فوتبال ایران اگر نمی‌خواهد بیش از این از فوتبال روز دنیا عقب بماند، باید در این قانون تجدیدنظر کند تا جلوی ضرر گرفته شود و در رقابت شکل گرفته، کیفیت کار دروازه‌بانان کشورمان نیز ارتقا یابد.

حجت‌اله اکبرآبادی / دبیر گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها