مظلومی: 5 بازیکن طراز اول و ملی‌پوش مدنظر ما هستند

فتح‌الله‌زاده: رحمتی و حیدری را استقلالی بدانید

سرپرست باشگاه استقلال به هواداران تیمش اطمینان داد که فصل‌ آینده، مهدی رحمتی و خسرو حیدری را با پیراهن استقلال در میادین خواهند دید. علی فتح‌الله‌زاده، سرپرست باشگاه استقلال که تاکنون موفق به جذب علی حمودی، میثم حسینی، کرار جاسم و محمد نصرتی شده است؛ هرچند در مذاکره با کریم انصاری فرد مهاجم فصل گذشته سایپا به توافقی دست نیافت؛ اما ظاهرا مذاکرات او با مهدی رحمتی سنگربان و خسرو حیدری، مدافع فصل گذشته سپاهان مثبت بوده است. فتح‌الله‌زاده دیروز پیش از عزیمت به ژاپن و انجام مذاکراتی برای ساخت ورزشگاه استقلال گفت: با سیدمهدی رحمتی و خسرو حیدری مذاکرات مثبت،‌ خوب و صمیمانه‌ای داشتم و پس از بازگشت از سفر، این دو ملی‌پوش ارزنده را مجددا استقلالی خواهیم کرد.
کد خبر: ۴۱۲۴۴۳

با وجود اطمینان خاطر فتح‌الله‌زاده‌، باید توجه داشت خسرو حیدری قراردادی 2 ساله با سپاهان دارد و برای جدایی از این تیم باید درصدی از قرارداد خود را به سپاهان پرداخت کند.

با این حال، باشگاه استقلال به دلیل کمبود بودجه هنوز تکلیف تعدادی از نفرات فصل گذشته خود را مشخص نکرده است و تمرینات این تیم به صورت نیم‌بند در جریان است. پرویز مظلومی، سرمربی‌ آبی‌پوشان در این باره گفت: هنوز تکلیف تعدادی از بازیکنان ما مشخص نشده است. حنیف عمران‌زاده یک‌سری از مطالباتش را می‌خواهد، میلاد میداودی طبق نظر پزشک حق تمرین ندارد مجتبی جباری به هلند سفر کرده است؛ اما این توجیهات قابل قبول نیست و برای بازیکنانی که با ما قرارداد دارند، غیبت رد کرده و جریمه سنگینی برای آنها در نظر گرفته‌ایم. مظلومی با بیان این‌که هوار محمد و کرار جاسم در اردوی تیم ملی عراق حضور دارند و به آبی‌پوشان ملحق خواهند شد، افزود: نصرتی مشکلاتی داشته و در تماس تلفنی اعلام کرد پس از حل مشکلش در تمرین حضور پیدا می‌کند. مظلومی افزود :3 بازیکن دیگر از لیگ برتر و چند بازیکن خارجی مدنظر ما هستند و در اردوی کردان تیم کامل خواهد شد.سرمربی استقلال یادآور شد: در حال حاضر 5 بازیکن طراز اول و ملی‌پوش مدنظر ما هستند که یکی از آنها در پست دروازه‌بانی است. اگر در سایر نقاط دچار مشکل شدیم، بازیکن خارجی جذب خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها