فتح‌الله‌زاده: میداوودی در استقلال می‌ماند

آخرین تلاش‌ها برای آبی‌پوش شدن کریم انصاری‌فرد

فرشید طالبی، خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان،کریم انصاری‌فرد و مهدی رحمتی بازیکنان مورد نظر استقلالی‌ها هستند و مسوولان این باشگاه بسیار امیدوارند با چند نفر از این بازیکنان به توافق نهایی دست یابند.
کد خبر: ۴۱۱۹۶۱

در شرایطی که از تبریز خبر می‌رسد باشگاه تراکتورسازی با آندرانیک تیموریان به توافق دست یافته و خسرو حیدری هم از دیدار مثبت خود با محمدرضا ساکت مدیرعامل باشگاه سپاهان خبر داده است، اما باشگاه استقلال همچنان امیدوار به جذب این بازیکنان است. علی فتح الله‌زاده، سرپرست باشگاه با اعلام این‌که میلاد میداوودی را حفظ خواهد کرد، افزود: امروز صحبت نهایی را با آندرانیک تیموریان و کریم انصاری‌فرد انجام می‌دهیم و امیدواریم با این دو بازیکن قرارداد ببندیم. اما در حالی که ایمان مبعلی هافبک فصل گذشته آبی‌پوشان در گفت‌وگو با سایت باشگاه، جدایی‌اش از استقلال و پیوستن به الشارجه امارات را رسما تایید کرده است، سیدمهدی سیدصالحی مهاجم گلزن فصل گذشته استقلال که گفته می‌شود در لیست پرویز مظلومی جایی ندارد، در این باره اعلام کرد؛ تکلیفش پس از مذاکره با باشگاه مشخص خواهد شد، ضمن این‌که امیرحسین صادقی مدافع آبی‌پوشان نیز ظاهرا با پادرمیانی فرهاد مجیدی فصل بعد هم آبی‌پوش باقی خواهد ماند.

درباره وضعیت سنگربان فصل جدید استقلال، علی نظری‌جویباری، معاون این باشگاه گفت: برای این‌که یک دروازه‌بان اول داشته باشیم با رحمتی، کردان و محمدی و حقیقی مذاکره کردیم، چون نمی‌توانستیم بیکار بنشینیم. حقیقی که با پرسپولیس قرارداد بست. کردان هم اعلام کرد که می‌خواهد در ذوب‌آهن بماند، بنابراین از بین رحمتی و محمدی یکی را جذب خواهیم کرد.

نظری‌جویباری درباره مذاکره با فرشید طالبی مدافع فصل گذشته ذوب‌آهن هم افزود: فرشید طالبی در دبی به سر می‌برد، اما یکشنبه یا دوشنبه با او مذاکرات را نهایی می‌کنیم. وی در مورد احتمال بازگشت خسرو حیدری به استقلال گفت: اگر حیدری بتواند از سپاهان جدا شود به استقلال بازمی‌گردد. تمام تلاشمان را می‌کنیم که این اتفاق رخ دهد. مظلومی این بازیکن را خواسته و باشگاه هم تلاش می‌کند او را جذب کند.

باشگاه استقلال تاکنون با علی حمودی از فولاد و میثم حسینی از فولادگستر تبریز قرارداد رسمی منعقد کرده و با محمد نصرتی و کرار جاسم نیز قرارداد داخلی بسته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها