سرمربی استقلال جهت انتخاب بازیکنان مورد نظرش هفته آینده به برزیل می‌رود

فتح‌الله‌زاده: بازیکن برزیلی می‌خریم

سرپرست باشگاه استقلال از اعزام پرویز مظلومی سرمربی این تیم به برزیل در هفته آینده جهت انتخاب بازیکنان مورد نظرش خبر داد. علی فتح‌الله‌زاده در این مورد گفت: در جلسه‌ دیروز خود با پرویز مظلومی پیشنهاد دادم برای جذب 3 بازیکن دیگر عجله نکنیم. می‌توانیم به جای جذب بازیکنان معمولی، مهره‌های خوبی بگیریم و اگر نشد بازیکنان خوب خارجی جذب کنیم. اعزام مظلومی به برزیل به همین دلیل صورت می‌گیرد. او هفته آینده به برزیل می‌رود تا بازیکنان مدنظرش را ببیند. ما بازیکن خارجی می‌خواهیم که برای استقلال ثابت بازی کند و فقط در صورت مصدومیت از ترکیب دور شود.
کد خبر: ۴۱۱۱۲۰

وی مشکلات مالی باشگاه استقلال را رد نکرد و گفت: در شرایط بدی هستیم اما همه بازیکنانی که از استقلال طلب دارند، به احترام من و باشگاه تاکنون چیزی نگفته اند. البته وضع من از همه بدتر است، چرا که باید تیم خود را ببندم. از یک سو باید طلب بازیکنان فصل گذشته را پرداخت کنم و از سوی دیگر به بازیکنان جدید پول بدهم.

سرپرست باشگاه استقلال اضافه کرد: بسته شدن حساب‌های مالی سازمان تربیت‌بدنی اوضاع را برای من سخت کرده است. دستور پرداخت 2 میلیارد تومان به استقلال داده شده اما به دلیل بسته شدن حساب سازمان این پول فعلا نمی‌تواند به باشگاه داده شود. یک میلیارد تومان هم از یک ارگان دولتی دیگر باید به استقلال داده شود و مشکل این است که آنها مستقیم نمی‌توانند به حساب باشگاه پول بریزند و باید این پول از طریق سازمان به ما برسد. اکنون باشگاه یک میلیارد و 700 میلیون تومان بدهی به بازیکنان دارد؛ ولی من 3 میلیارد از سازمان تربیت بدنی و یک ارگان دیگر طلب دارم. این پول پرداخت شود مشکلات من هم حل می‌شود. با توجه به این‌که معلوم نیست حساب سازمان چه زمانی باز شود تصمیم گرفته‌ایم از اسپانسرهای غیردولتی خود استفاده کنیم تا بتوانیم به پول‌های خودمان برسیم.

فتح‌الله‌زاده که با فارس گفت‌وگو می‌کرد با اشاره به این‌که ایمان مبعلی را از پیوستن به الشارجه امارات منصرف خواهد کرد، گفت: امسال می‌خواهیم در آسیا حرف اول را بزنیم و به بازیکنان خود نیاز داریم.

وی با بیان این‌که در رابطه با محرومیت کرار جاسم به شورای استیناف فدراسیون اعتراض می‌کنیم، افزود: البته محرومیت کرار 6 هفته نیست، چون 2 هفته محرومیت فصل گذشته سپری شده است؛ اما چون او فعلا در ایران نیست و هنوز به باشگاه وکالت نداده، نتوانسته‌‌ایم این اعتراض را به کمیته استیناف ارائه کنیم. این بازیکن عراقی هفته آینده به ایران بازمی‌گردد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها