چراغ سبز دادگاه عالی اسرائیل برای تخریب منازل فلسطینی ها در غزه

جام جم آنلاین : دادگاه عالی اسرائیل روز یکشنبه 16 مه به ارتش اسرائیل برای تخریب منازل مسکونی فلسطینی ها در جنوب نوار غزه و اردوگاه پناهندگان رفح چراغ سبز داد.
کد خبر: ۴۱۰۹۷

raf2

به گزارش شبکه تلویزیونی TV5 فرانسه ، دادگاه عالی اسرائیل درخواست های بین المللی برای توقف تخریب منازل مسکونی فلسطینی ها در اردوگاه رفح در جنوب شهر غزه را رد کرد و به ارتش اجازه داد به این اقدام غیرانسانی ادامه دهد.
قضات اسرائیلی رای دادند تخریب منازل مسکونی فلسطینی ها جنبه تنبیهی نداشته بلکه جزو عملیات نظامی محسوب می شود و بنابراین دلیلی برای ممنوع کردن این عملیات وجود ندارد.

raf1

انارهلمان دادستان اسرائیل گفت تخریب منازل مسکونی فلسطینی ها به دلیل ضرورت های نظامی انجام می شود و شکایات در این مورد پذیرفته نخواهد شد.
این در حالی است که جامعه بین المللی تخریب منازل مسکونی فلسطینی ها را به ویژه در اردوگاه رفح نقض آشکار قوانین بین المللی خوانده و خواستار توقف فوری این اقدام سرکوبگرانه مردم غیرنظامی بی گناه شده اند.
فقط در جریان روز پنجشنبه و جمعه گذشته بیش از هزار نفر از ساکنان اردوگاه رفح به دلیل تخریب خانه هایشان توسط ارتش اسرائیل بی سرپناه و آواره خیابان ها شده اند.

اسرائیل رفح را به ویرانه تبدیل کرد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها