هندوانه کشاورزان گچساران و باشت روی دستشان مانده است

نبود مشتری و اشباع بازار داخلی و ممانعت مقامات گمرکی عراق از ورود هندوانه به آن کشور، باعث شده محصول هندوانه امسال صیفی کاران شهرستان گچساران و باشت روی دستشان بماند.
کد خبر: ۴۱۰۶۶۸

فرماندار شهرستان گچساران در این باره به ایرنا گفت: بسته شدن مرز کشور عراق، صدور محصول هندوانه این شهرستان را با مشکل مواجه کرده است.

سیداکبر علیزاده، از پیگیری و مذاکره با مسوولان استانداری ایلام و فرمانداری شهرستان مرزی مهران، برای صادرات محصولات تولیدی شهرستان گچساران خبر داد و افزود: طبق شواهد موجود، انسداد موقت مرز از سوی مسوولان شهر بدری کشور عراق صورت گرفته است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان گچساران نیز در این باره گفت: امسال بیش از 1200 هکتار از اراضی شهرستان‌های گچساران و باشت به زیرکشت محصولات صیفی رفت که 900 هکتار آن محصول هندوانه است.

علی مرادی افزود: براساس پیش‌بینی، امسال بیش از 50 هزار تن هندوانه در این منطقه تولید می‌شود که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته حدود 35 درصد افزایش یافته است.

مدیر بازارچه مرزی مهران نیز درخصوص صادر نشدن هندوانه گچساران به عراق گفت: طی 3 روز گذشته صادرات از این بازارچه مرزی به کشور عراق بی‌رونق شده و بشدت افت کرده است.

طالب جاسمی مهم‌ترین عامل کاهش صادرات در خروجی مهران به کشور عراق را ناشی از محدودیت در صادرات میوه و تره‌بار، مواد غذایی و اتمام قراردادهای شرکت‌های تجاری و بین‌المللی با طرف عراقی و بازرگانان این کشور برای واردات کالا از مرز مهران عنوان کرد.

به گفته او، اکنون تنها تعداد محدودی کالا شامل کاشی، ظروف پلاستیکی و محصولات فلزی از مرز مهران به کشور عراق صادر می‌شود.

بازارچه مرزی مهران در جنوب استان ایلام یکی از مهم‌ترین مراکز صادرات کالاهای ایرانی به کشور عراق است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها