احمد علی مقیمی نماینده بهشهر و نکا در مجلس در گفتگو با خبرنگار جام جم آنلاین با اشاره به تهیه طرح استیضاح علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه در مجلس، گفت: اینجانب طرح مذکور را امضا کرده و از موافقان این طرح هستم.
وی افزود: عدم بکارگیری افراد شایسته و نصب افراد نالایق در وزارتخانه از دلایل استیضاح این وزیر است که امیدواریم این طرح در مجلس رأی بیاورد.
عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس با بیان اینکه وزارت خارجه یکی از مهمترین وزارتخانه های کشور است،افزود: مدیران این وزارتخانه باید افراد کارآمد و کارآزموده باشند اما ما شاهد هستیم که افرادی که هیچ تخصص و سابقه ای در وزارتخانه ندارند به عنوان مدیر منصوب میشوند.
مقیمی گفت: وزیر خارجه باید پاسخگوی اینگونه حرکات و انتصابات باشد و برای مجلس روشن سازد که به چه دلیل این انتصاب غیرمعمول صورت می گیرد.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....