صدوبیست و هشت هزار زندانی ابد در امریکا

جام جم آنلاین: تعداد زندانیانی که دوره زندان ابد را در امریکا می گذرانند در 10 سال گذشته بر اثر تشدید مجازات ها 83 درصد افزایش یافته است.
کد خبر: ۴۰۸۳۰

به گزارش CNN ، حدود 128 هزار نفر از زندانیان امریکا دوره حبس ابد را می گذرانند که به این ترتیب از هر 11 خلافکار در زندان های این کشور یک نفر زندانی ابدی است.
در سال 1992 تعداد زندانیان ابدی 70 هزار نفر بود.
براساس آمار دفتر فدرال زندانیان ، میانگین حبس این گونه زندانیان از 1991 تا 1997 از 21 سال به 29 سال افزایش یافت.
در ایالت تنسی یک زندانی ابدی قبل از این که بتواند تقاضای عفو کند باید حداقل 51 سال از دوره محکومیت خود را طی کرده باشد.
در پنسیلوانیا از دهه 1940 تمام احکام ابد بدون امکان عفو صادر شده است اما فرمانداران محکومان را می بخشند و در دهه 1970 بیش از 300 محکوم به حبس ابد آزاد شدند اما از سال 1995 فقط یک محکوم به حبس ابد مشمول عفو شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها